Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Separatoare de grăsimi cu sistem de golire propriu

Separatoare de grăsimi cu sistem de golire propriu

Separatoarele de grăsimi cu sistem de golire propriu funcţionează practic pe baza principiului gravitaţiei. Sedimentele mai grele se vor duce la fundul separatorului (decantor de nămol) în timp ce grăsimile, având o greutate mai scăzută, vor fi colectate în partea superioară a sistemului de separare.

 

Separatoarele de grăsimi cu sistem de golire propriu sunt echipate cu o instalaţie de încălzite care menţine grăsimile în stare lichidă astfel încât ele să poată pluti pe apă.

Spre deosebire de separatoarele de grăsimi cu golire completă, în cazul separatoarelor de grăsimi cu sistem de golire propriu, întreaga cantitate de ape uzate din interiorul acestora nu va fi evacuată odată cu grăsimile. În funcţie de cantităţile de grăsimi/uleiuri şi nămol colectate, ele vor fi înlăturate manual odată pe zi şi introduse în butoaie speciale. Atunci când butoaiele se vor umple, acestea vor fi predate unei companii specializate.Un avantaj deosebit este acela că, în cazul separatoarelor de grăsimi cu sistem de golire propriu, doar cantitatea necesară de ape uzate (cu conţinut de Grăsimi/Uleiuri şi Nămol) va fi îndepărtată, în timp ce restul apelor uzate (aproximativ 90% din conţinuturile separatorului) va rămâne în interiorul sistemului de separare. Astfel, sunt reduse costurile legate de golirea separatorului.Separatoarele de grăsimi cu sistem de golire propriu (separatoarele de grăsimi proaspete) sunt întotdeauna utilizate atunci când golirea acestora ar fi dificilă într-o autovidanjă. Ne referim aici, spre exemplu, la nave sau restaurante aflate în munţi.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy