Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:

Instalarea separatoarelor de grăsimi G

KESSEL Version „G“ separators are designed according to EN 1825-1. These separators distinguish themselves through their ease of installation and nearly maintenance free characteristics.
Separatoarele de grăsimi „G“ puse la dispoziţie de către compania KESSEL au fost proiectate conform prevederilor standardului EN 1825-1. Separatoarele de grăsimi „G“ se disting de alte tipuri de separatoare prin uşurinţa cu care pot fi ele instalate şi prin faptul că lucrările de întreţinere trebuie executate foarte rar. Conform prevederilor standardului DIN V 4040-2, separatorul va trebui mai întâi golit complet de conţinutul său, apoi spălat şi clătit iar în cele din urmă umplut din nou cu apă curată şi rece odată la paisprezece zile sau cel puţin odată pe lună. Pentru a goli separatorul, capacele etanşe la miros vor trebui îndepărtate. Furtunul de aspiraţie provenit de la autovidanjă va fi apoi introdus în interiorul separatorului pentru a-l goli de conţinutul său şi a-i clăti pereţii săi interiori de eventualele depuneri.

 

Sugestii de instalare:

 

  • Este foarte important ca un cămin de prelevare probe sau de testare să fie instalat pe conducta de evacuare a apelor tratate provenite din separator.

  • Separatorul trebuie instalat în poziţie perfect orizontală, într-o zonă ferită de îngheţ, fiind aşezat pe o suprafaţă solidă şi plană.

  • Înălţimea încăperii în care va fi instalat separatorul trebuie să permită deschiderea facilă a celor două capace de acces şi intrarea în interiorul sistemului de separare.

  • În cazul în care conducta de evacuare a separatorului va fi pozată sub nivelul de reflux al apelor uzate, va trebui montată şi o staţie de ridicare conform prevederilor standardului DIN 1986-7. În situaţiile în care nu este permisă întreruperea funcţionării separatorului, pe conducta de evacuare a acestuia va trebui montată o staţie de ridicare prevăzută cu două pompe electrice.

Note:

 

Versiunile de separatoare KESSEL „G“ pot fi oricând transformate în versiuni de separatoare KESSEL „D“ (prevăzute cu conducte permanente de evacuare). Versiunile de separatoare KESSEL „G“ trebuie instalate doar în zonele în care:

 

  • emanarea de mirosuri neplăcute puternice şi agresive nu reprezintă o problemă;

  • furtunul de aspiraţie provenit de la autovidanjă nu va cauza neplăceri sau inconveniente pentru cei care se locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în jurul separatorului.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy