Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Staţii de ridicare cu sau fără tocător

Staţia de ridicare potrivită nevoilor dvs. – cu sau fără tocător

Funcţionarea fără probleme a instalaţiei de scurgere depinde de alegerea sistemului corespunzător nevoilor dvs. şi de instalarea corectă din puncte de vedere tehnic a acestuia. Astfel, trebuie făcută distincţia între pompele fără tocător şi pompele cu tocător.

 

Pompele fără tocător trebuie utilizate în cadrul instalaţiilor de scurgere în care apele uzate conţin materiale solide, lungi sau fibroase (spre exemplu, tampoane igienice, textile etc.). O altă caracteristică importantă a acestor tipuri de pompe este zgomotul scăzut produs în funcţionare. Utilizându-se pompele fără tocător, mari cantităţi de ape uzate vor putea fi pompate fără probleme prin conducte de evacuare având diametre mai mari (Ø 110 şi 80) dar pe distanţe mai scurte.

 

Pompele cu tocător trebuie utilizate în cadrul instalaţiilor de scurgere în care apele uzate conţin materiale solide, lungi sau fibroase care pot fi mărunţite,chiar dacă aceste tipuri de materiale sunt de dimensiuni mai mari. Utilizându-se pompele cu tocător, apele uzate vor putea fi pompate fără probleme prin conducte de evacuare având diametre mai mici dar pe distanţe mai lungi (conducte de evacuare sub presiune).

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy