Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Camerele de baie pentru persoanele în vârstă – o piaţă cu viitor

Camerele de baie pentru persoanele în vârstă – o piaţă cu viitor

Rigolele de duş individuale, fără bariere, de tip flush-to-floor, sunt ideale pentru camerele de baie destinate persoanelor în vârstă.

Creştere puternică a cifrei de afaceri în cazul rigolelor de duş puse la dispoziţie de compania KESSEL AG

Specialistul în instalaţii de scurgere KESSEL anticipează în următorii câţiva ani o creştere bruscă a cererii de rigole de duş. “Cifra de afaceri obţinută din acest segment de activitate a crescut semnificativ în primele şase luni ale acestui an. Din acest motiv, compania KESSEL îşi va extinde atât gama de rigole de duş comercializate, cât şi reţeaua de distribuţie,” explică Alexander Kessel, Directorul de Vânzări, Marketing şi Resurse Umane al companiei KESSEL. Creşterea cererii pentru rigolele de duş KESSEL se datorează, în principal, modificărilor de ordin demografic apărute. Se înregistrează un număr tot mai mare de persoane în vârstă care au nevoie de locuinţe – inclusiv de camere de baie fără bariere – care să corespundă stilului lor specific de viaţă. “Această piaţă are un potenţial enorm,” declară Alexander Kessel. Toate companiile care comercializează produse sanitare, articole de încălzire şi aparate de aer condiţionat trebuie să ia în serios subiectul locuinţelor destinate persoanelor în vârstă şi trebuie să-şi dezvolte şi mai mult activitatea în acest domeniu extrem de interesant.

Rigolele de duş puse la dispoziţie de compania KESSEL

La momentul actual, compania KESSEL pune la dispoziţia clienţilor opt variante diferite de rigole de duş sub marca KesselDesign. Între acestea, se remarcă rigolele de duş LINEARIS Compact, având o înălţime totală de instalare de doar 80 de milimetri, rigolele de duş LINEARIS care au o lăţime de doar 40 de milimetri şi seria de rigolele de duş LINEARIS Super60, cu o lăţime de doar 60 de milimetri. Acest tipuri variate de rigole de duş necesită condiţii de instalare diferite şi pot fi selectate în funcţie de gusturile individuale de design. Spre exemplu, înălţimea scăzută de instalare a rigolelor de duş LINEARIS Compact le face potrivite în special pentru lucrările de renovare, asigurând transformarea unei băi normale într-o cameră de baie destinată persoanelor în vârstă. Mai mult decât atât, capacul acestor tipuri de rigole de duş poate fi îmbinat perfect între plăcile de gresie, fără a ieşi aproape deloc în evidenţă, sau poate avea un finisaj de oţel inoxidabil, ceea ce-l va face foarte vizibil.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy