Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Capacele sifoanelor pentru baie KesselDesign au obţinut distincţia pentru design „red dot (bulină roşie)” în anul 2010

Capacele sifoanelor pentru baie KesselDesign au obţinut distincţia pentru design „red dot (bulină roşie)” în anul 2010

Produse deosebite: compania KESSEL a primit distincţia „red dot (bulină roşie)“ pentru noile capace destinate sifoanelor pentru baie care fac parte din programul de scurgeri KesselDesign.

Capacele blocabile ale sifoanelor pentru baie au primit mult-râvnita distincţie internațională pentru design
 
(Lenting, Germania, 15 Martie 2010) Compania KESSEL a primit recunoaşterea mondială în cadrul competiţiei ‚red dot design award’ pentru noile capace ale sifoanelor de baie KesselDesign înscrise în această competiţie în categoria ‚product design (designul produselor)’. Aceasta este una dintre cele mai mari şi mai prestigioase competiţii de design din lume care acordă distincţii numai acelor produse proiectate la un asemenea nivel încât ele se evidenţiază în mod clar faţă de restul produselor. Gala competiţiei Red Dot Awards este programată pentru data de 5 Iulie 2010, fiind organizată în oraşul Essen, Germania.

Designul şi Funcţionalitatea au fost cât se poate de convingătoare pentru juriu 


„Factorul decisiv pentru decizia juriului internaţional a fost reprezentat dintre design şi funcţionalitate’ a declarat Directorul de Marketing al companiei KESSEL, Reinhard Spaeth.  Noile capace au un aspect deosebit şi sunt prevăzute cu un mecanism integrat de blocare, ceea ce însemnă că procesele de deblocare şi îndepărtare ale acestora se vor derula rapid, într-un singur pas.  Astfel, timpul necesar deschiderii unui astfel de capac de sifon a fost redus cu aproximativ 70 de procente comparativ cu intervalul de deschidere de deschidere a unui capac standard fixat cu şuruburi – acest avantaj, care are legătură cu economiile de timp obţinute prin utilizarea acestui mecanism de blocare, îşi va dovedi importanţa în special în cadrul unor proiecte de mari dimensiuni, în care sunt prevăzute sute de astfel de sifoane de scurgere.

Cele nouă tipuri de capace care fac parte din Programul KesselDesign

Cele 9 tipuri de capace, care fac parte din Programul KesselDesign, vor satisface gusturile chiar şi celor mai pretenţioşi clienţi. Programul este deschis de capacele de sifoane cu Design Oval, care au primit deja recunoaşterea prin distincţia Design-Plus-Prize obţinută la Târgul ISH organizat în anul 2005 la Frankfurt, Germania, precum şi de capacele ‘invizibile’ de sifoane, caracterizate prin faptul că deasupra porţiunii adâncite a acestora poate fi aşezată o placă de gresie, ceea ce va produce efectul de „dispariţie” a capacului sub plăcile de gresie amplasate pe pardoseala băii.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy