Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Compania KESSEL AG îşi optimizează programul de prevenire a refulării apelor uzate

Compania KESSEL AG îşi optimizează programul de prevenire a refulării apelor uzate

Toate clapetele antirefulare KESSEL sunt acum prevăzute cu un corp de montaj uniform. Racordurile de admisie şi evacuare asociate (racord cu mufă şi flanşă) pot fi acum detaşate şi combinate liber.

Corpul de montaj uniform şi racordurile de admisie / evacuare demontabile


(Lenting, 7 Februarie 2011) Compania KESSEL şi-a optimizat clapetele antirefulare Staufix SWA şi Staufix FKA, clapetele de purjare Controlfix şi staţiile de pompare dotate cu clapete antirefulare Pumpfix F. Acum, corpul acestor produse are o pantă încorporată de nouă milimetri către instalaţia de canalizare, ceea ce le face perfecte pentru instalarea într-o placă de beton / în pardoseală sau  pe o conductă expusă de scurgere. Racordurile de admisie şi evacuare asociate acestor articole pot fi detaşate şi combinate liber între ele.

 

Racorduri individuale de conducte pentru toate cerinţele

"Racordurile individuale de conducte sunt extrem de utile, în special pe durata lucrărilor de renovare. Persoana responsabilă poate selecta una dintre următoarele combinaţii, care satisface cel mai bine necesităţile de la locul de instalare: racord cu mufă / flanşă, flanşă / flanşă sau racord cu mufă / racord cu mufă," a explicat Directorul de Producţie Franz Xaver Leibinger. Sunt disponibile conducte având diametrul nominal Ø 110, 125, 160 şi, de asemenea, Ø 200. Compania KESSEL a stabilit noi standarde referitoare la întreţinerea şi racordarea dispozitivului de comandă: toate lucrările de întreţinere pot fi acum executate fără a avea nevoie de unelte deoarece, în loc de şuruburi, sunt utilizate dispozitive de blocare speciale care pot fi deschise şi închise manual în mod simplu. De asemenea, dispozitivul de comandă este livrat fiind prevăzut cu priză de racordare, ceea ce înseamnă că, pe durata execuţiei lucrărilor de instalare, nu va mai trebui să apelaţi la vreun electrician.

 

Module individuale într-o nouă gamă

Pe viitor, compania KESSEL va pune la dispoziţia clienţilor nu numai produse complete, ci şi două seturi de montaj destinate instalării echipamentelor în plăci de beton / în pardoseală şi pe conducte expuse de scurgere a apelor uzate. Aceste seturi de montaj vor fi compuse dintr-un corp de montaj şi din racordurile de admisie / evacuare corespunzătoare.  

În funcţie de cerinţele locale de la locul de instalare, aceste seturi de montaj vor putea fi combinate şi cu kit-uri de modernizare pentru clapetele antirefulare Staufix SWA şi Staufix FKA şi staţiile de pompare dotate cu clapete antirefulare Pumpfix F şi cu racordurile de admisie / evacuare necesare. Prin aceasta, se va uşura munca tuturor instalatorilor care execută lucrările de montaj şi a distribuitorilor, care îşi vor putea reduce stocurile în mod corespunzător şi vor putea pune produsele la dispoziţia clienților cu o mai mare flexibilitate.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy