Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Ecoguss® - un material inovator

Ecoguss®: Un material inovator – ideal pentru a varietate largă de aplicaţii

(Lenting – 12 Ianuarie 2009) Materialul Ecoguss® (fontă ecologică) de înaltă performanţă stabileşte noi puncte de reper în industria instalaţiilor de scurgere. Noul material Ecoguss®, dezvoltat recent de compania KESSEL, care este deja disponibil pentru sifoanele de curte şi sifoanele pentru parcare, îşi face debutul şi în noua linie de sifoane pentru terasă.

 

Avantajele fontei şi plasticului combinate într-un sigur material

 

Scopul dezvoltării noului material Ecoguss® a fost acela de a elimina dezavantajele tipice ale fontei (rezistenţa scăzută la coroziune şi greutatea specifică ridicată) şi a integra avantajele conferite de plastic. Noul material Ecoguss® rezistă la temperaturi de până la 400 grade C şi la sarcini de până la 12.5 tone şi îndeplineşte prevederile stricte ale standardului DIN 4109 referitoare la izolaţia fonică. Printre alte avantaje ale materialului Ecoguss®, se numără rezistenţa excelentă la apele uzate cu conţinut de substanţe chimice şi agresive, rezistenţa la coroziune şi posibilitatea confecţionării unor produse având o suprafaţă netedă, care împiedică dezvoltarea bateriilor şi germenilor.

 

Lucrările de instalare: economii de timp şi bani  

 

Datorită greutăţii specifice extrem de scăzute a noului material, sifoanele confecţionate din fontă ecologică Ecoguss® sunt la fel de simplu de instalat ca şi sifoanele fabricate din polimer. 'Acestea sunt doar câteva avantaje care se remarcă la locul de instalare: economii importante de costuri, manipulare facilă şi instalare uşoară' a remarcat Mark Jung, Directorul de Producţie pentru linia de sifoane de pardoseală al companiei KESSEL.

 

Compatibilitate cu o varietate largă de aplicaţii

 

Materialul Ecoguss® a fost dezvoltat pentru a fi utilizat în numeroase domenii de aplicabilitate. 'Spre exemplu, sifoanele carosabile de curte / zonă exterioară trebuie fabricate dintr-un material de mare rezistenţă, care nu se poate sparge sau crăpa şi care trebuie să reziste la sarcini ridicate. În cazul sifoanelor de pardoseală, sarcinile exercitate nu sunt la fel mari dar acestea trebuie să reziste cu succes la acţiunea diferitelor substanţe chimice. În cazul Ecoguss®, toate aceste caracteristici se regăsesc într-un singur material' a declarat Martin Jais, care a jucat un rol crucial în dezvoltarea noii linii de sifoane de scurgere Ecoguss®.>> Dați click aici pentru mai multe informații referitoare la noul material de ultimă generație Ecoguss

 

Quick Links:

  • Ecoguss floor drains
  • Ecoguss roof drains
  • Ecoguss yard drains
  • Ecoguss parking deck drains
  • Product Video
  • KESSEL Product Catalogue

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy