Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Instalaţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare KESSEL Ecolift au acum propriul lor website unde pot fi găsite şi materiale video ajutătoare interactive

Instalaţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare KESSEL Ecolift au acum propriul lor website unde puteţi găsi şi materiale video ajutătoare interactive

Intraţi pe noul website al instalaţiilor de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift pentru a beneficia, printre altele, şi de materiale video ajutătoare interactive.

Website-ul oferă instalatorilor şi utilizatorilor finali sugestii preţioase de instalare 

(Lenting, Germania – 18 Iunie 2011) Odată cu introducerea pe piaţă a noilor instalaţii de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift, compania KESSEL a lansat şi un nou website care este dedicat în totalitate  
acestor tipuri de echipamente. Website-ul ecolift.kessel.de oferă informaţii utile referitoare la aceste produse precum şi materiale video educaţionale care descriu principiile de funcţionare ale instalaţiilor de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift destinate utilizării private şi comerciale. Cu ajutorul instalaţiilor de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift, compania KESSEL oferă o alternativă reală la staţiile de pompare / ridicare standard. Pe durata funcţionării normale, staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift utilizează panta naturală a conductei de scurgere către instalaţia de canalizare pentru a permite apelor uzate să fie evacuate din interiorul clădirii. Doar în cazul unei situaţii de refulare, pompa staţiei Ecolift va intra în funcţiune pentru a evacua apele uzate prin conducta de refulare aflată acum sub nivelul de reflux în instalaţia publică de canalizare. Prin acest avantaj unic, este redus consumul de energie electrică, uzura instalaţiei precum şi nivelul zgomotelor supărătoare în comparaţie cu o staţie de pompare / ridicare standard.

Vei şti dintr-o privire de tot ce ai nevoie

Noul website este organizat în mod clar în şase categorii: Inundarea cu ape uzate în cazul unei situaţii de refulare, Ecolift, Principiul de funcţionare, Service, Accesorii şi Contacte. În cuprinsul acestor categorii, utilizatorul nu va găsi sfaturi şi informaţii preţioase referitoare la refluxul apelor uzate ci o descriere detaliată a staţiilor de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecoflift. Spre exemplu, se va răspunde celor mai frecvente întrebări referitoare la staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecoflift, se va explica principul de funcţionare al instalaţiei şi vor fi prezentate caracteristicile echipamentului. Foarte importante sunt si comparaţiile dintre staţiile de pompare / ridicare standard şi moderna instalaţie Ecolift. De aici, devine clar ce tipuri de avantaje oferă staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift precum şi ce economii se pot face în legătură costurile legate de instalarea şi exploatarea acestor tipuri de instalaţii.

În cuprinsul website-ului, există şi 5 filme video care arată avantajele staţiilor de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift reieşite din conversaţiile purtate între clienţi şi reprezentaţii de vânzări ai companiei KESSEL – informaţii care seamănă adesea cu situaţiile întâlnite în viaţa reală. Reprezentaţii de vânzări ai companiei KESSEL le vor explica consumatorilor finali care sunt avantajele concrete ale acestor tipuri de staţii de ridicare şi le vor prezenta soluţiile pe care le oferă instalaţiile Ecolift. Primul film explică caracteristicile generale ale acestor tipuri de staţii de ridicare în timp ce restul materialelor video subliniază avantajele oferite de instalaţiile Ecolift în cazul în care ele vor fi utilizate în domeniul privat sau comercial sau vor fi instalate într-o construcţie nouă sau într-o clădire deja existentă.

Pe website-ul ecolift.kessel.de, veţi găsi toate informaţiile necesare pe care trebuie să le cunoaşteţi despre noile staţii de ridicare dotate cu clapete antirefulare KESSEL Ecolift.

 

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy