Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > KESSEL AG prezintă numeroase produse noi la Târgul BAU 2011

KESSEL AG prezintă numeroase produse noi la Târgul BAU 2011

KESSEL AG prezintă numeroase produse noi la Târgul BAU 2011

(Lenting, 15 Decembrie) Specialistul în instalaţii de scurgere KESSEL a prezentat numeroase produse noi şi îmbunătăţite la Târgul BAU 2011 organizat la Munchen. În perioada 17 – 22 Ianuarie, vizitatorii târgului care au călcat pragul Standului 331, Hala A2, au putut descoperi toate aceste inovaţii întreprinse de compania KESSEL în segmentul protecţiei antirefulare, sifoanelor de scurgere şi sistemelor septice.

 

Sistemele de protecţie antirefulare optimizate oferă o flexibilitate sporită

Începând de acum, există un singur corp cu o înclinare (pantă către instalaţia de canalizare) de 9 milimetri pentru toate soluţiile antirefulare KESSEL – indiferent dacă ne referim la clapetele duble antirefulare Staufix SWA şi FKA, clapetele de prujare Controlfix sau la staţiile de pompare dotate cu clapete antirefulare Pumpfix F. Acest tip de corp este destinat instalării atât în plăci de beton, cât şi pe conducte expuse de scurgere a apelor uzate. Racordurile de evacuare pot fi demontate din instalaţie – un avantaj important în special pentru lucrările de renovare – şi pot fi combinate în funcţie de cum va fi necesar. Următoarele combinaţii sunt posibile: capăt ascuţit / capăt drept, capăt drept / capăt drept sau capăt ascuţit / capăt ascuţit. Mai mult decât atât, produsele antirefulare sunt acum disponibile având diametrul nominal de până la Ø 200. Sistemul modular caracteristic produselor KESSEL va uşura munca instalatorilor care execută lucrările de montaj şi a distribuitorilor, care îşi vor putea reduce stocurile în mod corespunzător şi vor putea pune produsele la dispoziţia clienților cu o mai mare flexibilitate.

 

Clapetele antirefulare Staufix FKA şi staţiile de pompare dotate cu clapete antirefulare Pumpfix F, acum disponibile şi în versiunea comfort

Compania KESSEL a lansat pe piaţă versiunea “Komfort” a clapetelor duble antirefulare Staufix FKA şi a staţiilor de pompare dotate cu clapete antirefulare Pumpfix F. Aceste versiuni noi de produse sunt echipate cu un dispozitiv de comandă de tip plug-in – ceea ce înseamnă că instalarea lor nu mai trebuie făcută de către un electrician. Afişajul multifuncţional sporeşte uşurinţa în utilizate a dispozitivelor de comandă aferente acestor tipuri de echipamente. Mai mult decât atât, clapetele antirefulare ale staţiilor de pompare Pumpfix F Komfort sunt antrenate de motoare electrice. Versiunile subterane ale acestor produse sunt prevăzute cu o funcţie integrată de scurgere care minimizează riscul apariţiei unor distrugeri cauze de ape în eventualitatea apariţiei unui caz de inundare.

Sifoane de curte fabricate din fontă ecologică Ecoguss

În segmentul sifoanelor de scurgere, compania KESSEL a lansat pe piaţă un nou tip de sifon de curte fabricat dintr-un material inovator: fonta ecologică Ecoguss. Acest material combină avantajele fontei cu cele ale materialelor plastice – sifoanele confecţionate din acest tip de material nu vor fi afectate de coroziune şi vor avea o greutate specifică mult mai mică decât sifoanele de scurgere clasice fabricate din fontă. Sifoanele de curte sunt prevăzute cu corpuri având diametrul nominal Ø 110 şi Ø 125. Toate variantele de corpuri de sifoane pot fi combinate cu secţiunile superioare prevăzute cu capac având diametrul nominal Ø 200 pentru a se obţine un efect de etanşare dublu.

 

Sistemele septice INNO-CLEAN+: Avantaje de instalare şi întreţinere

În gama de produse a companiei KESSEL îşi face loc un nou articol: sistemul septic INNO-CLEAN+. Acest tip de sistem septic este echipat cu un bazin prevăzut cu un singur capac şi un turn de purificare care garantează execuţia cu mare comoditate a lucrărilor de instalare şi întreţinere. Datorită capacului cu care este prevăzut bazinul, sistemul septic poate fi acum întreţinut şi racordat la alte echipamente în mod compact, printr-un singur orificiu. Toate racordurile sunt integrate la nivel central, în turnul de purificare. Întregul turn de purificare poate fi îndepărtat din instalaţie şi apoi remontat cu uşurinţă – fără a avea nevoie de nici un fel de unelte. Sistemul septic corespunde specificaţiilor de epurare C şi D şi este prevăzut cu un bazin având volumul de 6,000 sau 9,000 de litri. Aceste caracteristici permit sistemului septic să fie utilizat pentru a epura apele uzate provenite din gospodării locuite de 4 – 10 persoane.

 

Kit-ul de renovare şi modernizare pentru fosele septice multicamerale

Conversia vechilor sisteme în altele noi, care au la bază metoda de purificare biologică SBR, se face cu uşurinţă, cu ajutorul noului kit de modernizare destinat utilizării împreună cu fosele septice multicamerale deja existente; kit-ul este compus dintre trei sifoane de aer, un dispozitiv de aerare, un compresor şi un dispozitiv de comandă. Utilizându-se acest kit de renovare şi modernizare destinat foselor septice multicamerale, randamentul de epurare va fi sporit de la 55 la 98 de procente. Compania KESSEL pune la dispoziţie acum o gamă completă de sisteme septice compusă din echipamente noi sau produse de modernizare destinate sistemelor vechi.

 

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy