Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > KESSEL îşi măreşte capacitatea de producţie

KESSEL îşi măreşte capacitatea de producţie

Mai mult spaţiu pentru idei: Centrul de dezvoltare KESSEL a fost extins cu aproximativ 350 de metri pătraţi şi acum include câmpuri exterioare de încercări.
În cazul unei încercări de rezistenţă: Standul de încercări existent în cadrul centrului de dezvoltare KESSEL asigură îndeplinirea prevederilor celor mai înalte standarde de calitate pentru staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift.

Câmp de încercări de ultimă generaţie amplasat în oraşul Lenting

Specialistul în instalaţii de scurgere KESSEL a investit 1.5 milioane de EURO pentru a-şi extinde centrul de dezvoltare în cadrul căruia lucrează 50 de persoane. "Compania noastră sprijină inventivitatea şi dezvoltarea. Pentru a menţine standardele înalte şi a îmbunătăţi continuu produsele noastre, am investit într-un centru de dezvoltare ultramodern," a declarat Edgar Thiemt, Directorul Tehnic şi Financiar al companiei KESSEL, care face parte şi din Consiliul de Administraţie al concernului.

Mai mult spaţiu pentru idei

Centrul de dezvoltare a fost extins cu aproximativ 350 de metri pătraţi; el nu include numai spaţii pentru birouri destinate personalului din cadrul departamentelor de dezvoltare şi gestionare a producţiei, ci şi o zonă de încercări de ultimă generaţie, unde se desfăşoară teste îndelungate care implică clapetele antirefulare, măsurători de volum pentru pompe şi încercări de etanşeitate. De asemenea, compania KESSEL a construit şi un câmp exterior de încercări. Aici, pot fi testate şi supuse unor grupe de încercări variate produsele KESSEL destinate instalării subterane, ca de exemplu filtrele şi micile staţii de epurare a apelor uzate cu conţinut de materii fecale. Sunt executate şi teste pentru a stabili eficacitatea rezervoarelor, spre exemplu dacă acestea sunt rezistente la pânza de apă freatică. Poate fi verificat şi debitul de evacuare al sifoanelor de scurgere; acum, pot fi efectuare diferite încercări şi pentru un debit de evacuare de 50 l/s. "Câmpul de încercări este unul dintre cele mai moderne din această industrie; spre exemplu, acum, pot fi construite şi testate în condiţii reale diferite modele de puţuri şi rezervoare. Acesta este un lucru de care suntem foarte mândri," a declarat Thiemt. "Din rezultatele încercărilor, pot fi obţinute perspective importante având legătura cu munca de dezvoltare."

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy