Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > KesselDesign are acum propriul său website

KesselDesign are acum propriul său website

KESSEL prezintă o mare diversitate de design-uri pentru sifoanele de scurgere pentru baie
 
(Lenting, 8 Iulie 2010) În cel mai scurt timp, specialistul în instalaţii de scurgere KESSEL îşi va prezenta colecţia de sifoane pentru baie KesselDesign pe propria lor pagină de internet, la adresa www.kessel-design.com. KesselDesign este unul dintre brand-urile proprii ale companie KESSEL AG, care se remarcă prin design-ul de înaltă calitate şi prin caracterul sofisticat din punct de vedere tehnic al produselor de scurgere pentru baie. Pe lângă datele referitoare la acest brand şi alte subiecte care au legătură cu lucrările de renovare a băilor, noua pagină de internet conţine de asemenea şi tot felul de informaţii privitoare la produsele prezentate aici. 
 
Toate variantele de produse vor putea fi vizualizate dintr-o singură privire

Sub titlul meniului "Produse", vizitatorii vor găsi o întreagă galerie de rigole de duş caracterizate printr-o mare diversitate de opţiuni individuale de design – ca de exemplu rigolele de duş iluminate LINEARIS Super60 Individual cu embleme gravate în mod individual. De asemenea, vor putea fi vizualizate numeroase imagini ale diverselor modele de capace ornamentale pentru sifoane de scurgere care au obţinut distincţia pentru design „red dot (bulină roşie)” la începutul lunii Iulie. Proiectanţii, finisorii şi distribuitorii vor găsi informaţii de ordin tehnic ale produselor KesselDesign în subtitlul "Detalii tehnice despre produse"; instrucţiunile de instalare şi exploatare precum şi broşurile produselor vor fi putea fi descărcate din secţiunea "Service".  
 
Produse speciale destinate lucrărilor de renovare a băilor

"Între timp, mai mult de 60% din toate lucrările de construcţii constau în lucrări de renovare, modernizare sau extindere. De aceea, am dedicat un meniu separat pentru articolele referitoare la acest subiect pe website", a explicat Directorul de Marketing Reinhard Späth. Website-ul KesselDesign a fost utilizat şi pentru prezentarea noilor produse destinate lucrărilor de modernizare a băilor: rigole de duş LINEARIS Compact şi sifoanele "Ultraflat". Datorită înălţimii scăzute de instalare a acestor produse (80, respectiv 69 de milimetri), ele sunt destinate în special instalării în locul articole mai vechi. 
 
Toate informaţiile importante referitoare la colecţia de sifoane pentru baie KesselDesign sunt acum disponibile pe pagina de start www.kessel-design.com.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy