Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Linearis Comfort – noile rigole de duş destinate utilizării în băile renovate

Linearis Comfort – noile rigole de duş destinate utilizării în băile renovate

Linearis Comfort – new shower channel for bathrooms renovations
Rigolele de duş Linearis Comfort – Înălţime de instalare scăzută dar debit ridicat de evacuare

Înălţime de instalare scăzută dar debit ridicat de evacuare

 

(Lenting, 5 Aprilie 2012) Compania KESSEL AG şi-a extins gama rigole de duş, incluzând în aceasta şi noile rigole de duş foarte subţiri Linearis Comfort. Înălţimea totală de instalare măsurată de la corpul la capacul rigolei este de doar 93 mm. Aceasta înseamnă că, în multe cazuri, aceste tipuri de rigole de duş pot fi instalate fără a trebui să fie îndepărtată şapa existentă sub plăcile de gresie, fiind destinate utilizării în cadrul băilor renovate. Chiar dacă înălţimea lor de instalare este foarte scăzută, rigolele de duş Linearis Comfort au un debit de evacuare de 63 litri / minut la un prag / limită de 10 milimetri. Rama acestor tipuri de rigole de duş poate fi adaptată perfect între plăcile de gresie din baie şi este reglabilă pe verticală în intervalul 7 – 22 milimetri.

 

Opţiuni versatile de design

 

Rigolele de duş Linearis Comfort oferă numeroase opţiuni de design. Spre exemplu, în rama rigolei de duş, capacul poate fi montat pe ambele feţe: pe o faţă se află designul clasic (oţel inoxidabil) în timp ce pe cealaltă se poate afla modelul de pe plăcile de gresie dimprejur, între care acest capac se va integra perfect. De asemenea, există numeroase modele de capace opţionale care pot fi asociate cu rigolele de duş Linearis Confort, ca de exemplu, capacele prevăzute cu iluminare din spate a emblemelor ornamentale executate cu ajutorul laserului.

 

Igienă imbatabilă

Având suprafețele netede, cu efect de auto-curăţare, aceste tipuri de rigole de duş confecţionate din polimer împiedică dezvoltarea fungilor şi bacteriilor. Rigolele de duş pot fi accesate simplu pentru executarea operaţiunilor de curăţare sau întreţinere prin îndepărtarea ramei centrale.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy