Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Linearis Super 60 individual: seria de rigole de duş iluminate

Nou de la KESSEL: seria de rigole de duş iluminate Linearis Super 60 individual

Soluţii individuale de design

(Lenting, 10 Martie 2009) Compania KESSEL a introdus în gama sa de rigole de duş noua serie denumită Linearis Super 60 individual. Noile trăsături caracteristice ale acestor rigole de duş sunt că ele sunt iluminate şi că pot fi fabricate conform cerinţelor clienţilor. Spre exemplu, aceste tipuri de rigole de duş pot fi gravate cu anumite embleme individuale.

Design individual

“Ceea ce este special la aceste noi rigole de duş este faptul că ele pot fi fabricate conform cerinţelor individuale ale fiecărui client în parte”, explică Directorul de Producţie Mark Jung. Spre exemplu, rigolele de duş pot fi gravate cu sigla proprie a companiei clientului. Profilul de forma literei U, este confecţionat dintr-un amestec special de materiale acrilice şi minerale denumit Corian, care este extrem de durabil. Aşadar, se garantează şi siguranţa celor care exploatează aceste rigole de duş. Un alt model care face parte din această serie de rigole de duş este prevăzut cu un profil iluminat, confecţionat dintr-un tip de sticlă anti-alunecare. Sub profilul de sticlă, pot fi aşezate diverse materiale decorative, ca de exemplu pietricele sau flori uscate.

Tehnologie fără întreţinere şi fără cabluri

“Era important pentru noi să asigurăm pentru aceste tipuri de rigole de duş o tehnologie fără întreţinere şi, în acelaşi timp, să garantăm funcţionarea sigură a echipamentelor şi un debit ridicat de evacuare“, a declarat Jung. Astfel, rigolele de duş sunt iluminate cu LED-uri alimentate cu curent de joasă tensiune. Ele nu necesită cabluri sau baterii. Ca şi rigolele de duş Linearis Super 60, aceste noi tipuri de rigole, având lăţimea de 60 de milimetri, au un debit de evacuare de 72 de litri pe minut la o înălţime de acumulare de 10 milimetri deasupra grătarului. Capacitatea de preluare a apelor uzate este atât de ridicată încât, în general, în încăperile în care vor fi instalate rigolele de duş, nu va trebui să existe contrapantă. Astfel, pe durata instalării rigolelor de duş Linearis Super 60 individual,
se vor face economii importante de timp şi costuri.
 
Compatibilitate asigurată cu toate tipurile de corpuri de sifoane

Dorită construcţiei modulare a sistemelor KESSEL, noile rigole de duş sunt compatibile cu toate tipurile obişnuite de corpuri de sifoane din colecţia KESSEL. Astfel, se asigură compatibilitatea perfectă a rigolelor de duş Linearis Super 60 individual cu corpurile din seria Ecoguss şi cu modelele “Superflache” şi “Classic”. În funcţie de tipul de etanşare necesară, de proprietăţile materialelor şi de înălţimea construcţiei, proiectanţii şi dezvoltatorii vor găsi corpul corespunzător de sifon care să corespundă cerinţelor lor particulare.

Mai multe informaţii:
KESSEL AG,

eng. Lucian Stancu,

Mobil: +40 728 302 280

Tel.: +40 21 326 17 00/ 0372767672,

Fax: +40 21 326 17 01,

lucian.stancu@ro.kessel.de

www.kessel.de 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy