Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Noile Separatoare Compacte cu Filtre de Coalescenţă

Noile separatoare compacte cu filtre de coalescenţă de la KESSEL

 

Căminele de vizitare îmbunătăţite reduc costurile şi economisesc spaţiul


(Lenting, 12 Ianuarie 2009) Compania KESSEL şi-a extins linia de separatoare cu filtre de coalescenţă de înaltă eficienţă din Clasa I prin introducerea unui nou separator de tip NS 3 / NS 6. Separatoarele cu filtre de coalescenţă sunt utilizate pentru a extrage produsele petroliere şi uleiurile potenţial periculoase pentru mediu din fluxul de ape uzate înainte ca acestea să ajungă în reţeaua subterană de alimentare sau în bazinele publice de recepţie – aceste tipuri de separatoare sunt utilizate în mod normal în staţii de distribuţie a produselor petroliere, spălătorii auto sau terminale petroliere.

 

Avantaje asigurate pe durata fazelor de proiectare, instalare şi punere în funcţiune

 

De vreme ce polietilena este acum material preferat utilizat la confecţionarea separatoarelor de produse petroliere, a fost clar pentru noi că extinderea liniei de separatoare de produse petroliere fabricate din polietilenă ar fi în avantajul clienţilor companiei noastre. 'Noile separatoare sunt prevăzute cu un singur capac de acces, au o capacitate de stocare a nămolului de 1000 de litri şi o înălţime de 2 metri` a precizat Martin Jais, Directorul de Producţie pentru Separatoare de Produse Petroliere al companiei KESSEL. Noile separatoare sunt construite conform cerinţelor Standardului European EN 858 Clasa I. Extrem de practic este şi faptul că sunt disponibile şi separatoare având o capacitate mai mică de stocare a nămolului, de doar 650 de litri. Aceste tipuri de separatoare pot fi combinate cu căminele de prelevare probe şi cu dispozitivele de monitorizare automată KESSEL. Materialul din care sunt confecţionate aceste separatoare – polietilena, construcţia monolitică, dintr-o singură piesă, care asigură etanşeitatea perfectă (100%) a sistemului de separare până la nivelul solului, greutatea extrem de scăzută a echipamentelor, instalarea rapidă, care se datorează faptului că nu mai este necesară turnarea unui strat de umplutură din beton şi ultimul, dar nu cel din urmă, preţul extrem de competitiv, reprezintă avantaje suplimentare de care trebuie să ţină seama arhitecţii, instalatorii şi operatorii sistemelor de separare.

 

Protecţie avansată împotriva scurgerilor de produse petroliere din separatoare

 

Pe lângă exploatarea corespunzătoare a separatoarelor de produse petroliere, este extrem de important ca întreaga cantitate de produse petroliere colectată în interiorul acestora să rămână acolo. Cel mai sumbru scenariu ar fi acela ca dintr-un separator de produse petroliere să existe scurgeri, ceea ce ar duce la pătrunderea produselor petroliere şi uleiurilor colectate în sol şi la poluarea pânzei de apă freatică. Din acest motiv, compania KESSEL fabrică toate tipurile de separatoare din Polietilenă (PE), care este rezistentă la coroziune şi la substanţele chimice colectate. Produsele au fost special proiectate şi fabricate pentru număr minim de etanşări şi garnituri. Datorită construcţiei monolitice, dintr-o singură piesă, separatoarele KESSEL sunt prevăzute cu un singur racord de etanşare între baza sistemului de separare şi secţiunea superioară prevăzută capac. Din acest motiv, compania KESSEL oferă o garanţie de 20 de ani pentru corpul separatoarelor.>> Dați click aici pentru mai multe informații referitoare la separatoarele cu filtre de coalescență

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy