Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Noile sifoane de pardoseală ME KESSEL – O Nouă Soluţie

Noile ‚Sifoane de Pardoseală ME’ de la KESSEL – o Nouă Soluţie

(Lenting, Germania – 10 Iunie 2011) Compania KESSEL şi-a extins gama de sifoane de scurgere comercializate printr-un nou corp de sifon denumit „Sifon de Pardoseală ME”. Aceste noi sifoane System 100 oferă avantaje multiple care remarcă în atât în domeniul proiectării, cât şi cel al construcţiei instalaţiilor de scurgere. Conform standardelor britanice şi germane, noile ‘Sifoane de Pardoseală ME’ pot fi racordate la orice tip de conducte. Printre alte avantaje suplimentare, se numără marea varietate de capace System 100 care sunt compatibile cu ‘Sifoanele de Pardoseală ME’ şi faptul că aceste produse pot fi utilizate atât în aplicaţii private, cât şi comerciale.

Un singur sifon valabil pentru trei standarde

„Sifoanele de Pardoseală ME“ pot fi racordate la conducte multiple care corespund prevederilor unor standarde diferite. Corpul principal al sifonului este proiectat pentru a fi conectat la racorduri de tip BS 5255. Pentru aceste tipuri de sifoane de scurgere, este disponibil şi un set adaptor sub forma unui racord lipit având diametrul nominal Ø50 sau Ø75 mm. De asemenea, este disponibil şi un set adaptor suplimentar de garnituri pentru racordurile de tip push-fit (apasă şi fixează) DIN 19560. Aceste opţiuni permit utilizarea profesională a unui singur corp de sifon pentru racordarea la conducte de scurgere care corespund prevederilor a trei standarde diferite!

Opţiuni multiple de proiectare şi instalare


‘Sifoanele de pardoseală ME’ puse la dispoziţie de compania KESSEL vin echipate cu trei admisii de 2 inch fiecare (diametrul exterior – OD: 55 mm) şi o singură evacuare de 2 inch (diametrul exterior – OD: 82 mm).  Admisiile multiple ale sifonului permit racordarea la conducte provenite de la diverse obiecte sanitare de scurgere pentru baie, ca de exemplu cabine de duş, căzi de baie şi chiuvete. Acest tipuri de sifoane sunt dotate şi cu cârlige de fixare care sunt de mare ajutor în special atunci când echipamentele sunt ‘atârnate’ de planşee de beton. Şi din punct de vedere estetic, Sifoanele de Pardoseală ME reprezintă alegerea perfectă – toate capacele de sifoane KESSEL System 100 inclusiv capacele invizibile, capacele rigolelor de duş LINEARIS precum şi capacele KesselDesign prevăzute cu sistemul Lock & Lift (Blochează şi Ridică), care au câştigat numeroase distincţii la nivel naţional şi internaţional, pot fi utilizate împreună cu acest tip de corp de sifon. Datorită sistemului modular, KESSEL, diversele combinaţii dintre corpuri de sifoane, capace şi accesorii pot crea  soluţia perfectă pentru instalaţia dvs. de scurgere.

 

Quick Links:

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy