Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Protecţie garantată împotriva mirosurilor neplăcute

Protecţie garantată împotriva mirosurilor neplăcute

Odour trap, foam stop, rodent, protection, reliable, water-free, sealing water height
Dispozitivul Multistop este în acelaşi timp un obturator de miros, o barieră împotriva formării spumei şi o clapetă de protecţie împotriva pătrunderii insectelor şi rozătoarelor în instalaţia de scurgere. Un obturator de miros eficient, care nu funcţionează pe bază de apă.

Dispozitivul Multistop, care nu funcţionează pe bază de apă, este o alternativă mult mai bună la obturatoarele standard de miros

Lansând pe piaţă dispozitivul Multistop, specialistul în instalaţii de scurgere KESSEL oferă clienţilor o alternativă practică la obturatoarele de miros cu etanşare prin apă. În timp ce apa din obturatoarele standard de miros instalate în sifoane de scurgere se evaporă adesea datorită aparatelor de aer condiţionat, instalaţiilor de încălzire prin pardoseală sau utilizării sporadice, dispozitivul Multistop împiedică mirosurile neplăcute să iasă din sifoane fără a folosi apa. Clapetele de etanşare ermetică cu care sunt prevăzute dispozitivele Multistop asigură izolarea perfectă a mirosurilor neplăcute în interiorul sifoanelor de scurgere. Acestea se deschid doar atunci când apa intră în contact cu ele, permiţându-i să se scurgă în sifon fără probleme. Acest obturator de miros, care nu funcţionează pe bază de apă, poate fi integrat în toate sifoanele de pardoseală puse la dispoziţie de către compania KESSEL.

Debit ridicat de evacuare

Dispozitivul Multistop împiedică formarea spumei. Aceasta înseamnă că el previne apariţia unui strat alunecos de spumă pe suprafaţa plăcilor de gresie şi faianţă din cabinele de duş utilizate intens, aşadar aceste obiecte sanitare nu vor mai trebui curăţate atât de des. De asemenea, obturatorul de miros Multistop poate fi utilizat cu succes şi în zonele cu risc de îngheţ. El formează o barieră eficientă împotriva pătrunderii dăunătorilor în instalaţiile de scurgere. Datorită faptului că viteza fluxului de apă nu va mai fi încetinită ca în cazul obturatoarelor standard de miros care funcţionează pe bază de apă, debitul de evacuare al dispozitivului Multistop este foarte ridicat.

Obturatorul de miros Multistop poate fi utilizat cu succes şi în unităţile în care există cerinţe ridicate de igienă

Dispozitivul Mutistop oferă protecţie garantată împotriva răspândirii mirosurilor neplăcute şi în unităţile în care există cerinţe ridicate de igienă cum ar fi unităţile de procesare a alimentelor, spitalele, casele de copii şi azilele de bătrâni. De asemenea, întreţinerea dispozitivului Multistop este foarte uşoară deoarece nu va mai trebui să verificaţi dacă există suficientă apă în mecanismul de etanşare ca în cazul obturatoarelor standard de miros.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy