Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare destinate instalării în pardoseală

Staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare destinate instalării în pardoseală

Ecolift backwater lifting station
Evacuează apele uzate doar în cazul unei situaţii de refulare - Ecolift reduce la minim consumul de energie electrică.

Domeniu atractiv pentru constructori


Lenting, 19 Octombrie 2011) Indiferent dacă sunt prevăzute cu capace de culoare negară sau capace destinate îmbinării între plăcile de gresie, staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift puse la dispoziţie de către compania KESSEL sunt o alternativă inteligentă la staţiile de ridicare standard destinate apelor uzate cu conţinut de materii fecale şi, în acelaşi timp, reprezintă un domeniu atractiv pentru constructori: "Constructorul va putea instala întreaga instalaţie de ridicare în pardoseală. Staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift sunt proiectate astfel încât, la instalarea acestora, constructorii nu vor avea nevoie de alte unelte", explică Franz Xaver Leibinger, Directorul de Producţie pentru Clapete Antirefulare al companiei KESSEL. Corpul acestor tipuri de staţii de ridicare are o înclinare de nouă milimetri, aşadar el va putea fi adaptat la panta clasică a tuturor conductelor de scurgere. Din acest motiv, staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift sunt ideale atât pentru proiectele noi, cât şi pentru clădirile renovate. De asemenea, ele pot instalate cu uşurinţă în beton impermeabil. Compania KESSEL poate pune la dispoziţia clienţilor şi un set de garnituri care asigură protecţia echipamentului la apele sub presiune. La staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift, pot fi racordate conducte de admisie şi evacuare având diferite diametre nominale; racordurile cu mufă şi cele cu capăt drept pot fi combinate în mod individual.


Staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift folosesc panta naturală către instalaţia de canalizare


Staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift au un potenţial de economisire a energiei electrice foarte ridicat în cazul în care există pantă naturală către instalaţia de canalizare: în timp ce costurile necesare întreţinerii şi cele legate de consumul de energie electrică ale staţiilor de ridicare clasice se ridică la valoare de 330 de EURO pe an, staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift au adesea nevoie de doar o fracţiune din acea sumă. Staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare sunt atât de eficient de punct de vedere al consumului de energie electrică deoarece, în modul de funcţionare normală, ele folosesc panta naturală către instalaţia de scurgere şi asigură evacuarea apelor uzate prin conducta de refulare doar în cazul apariţiei unei situaţii de refulare – acesta este un avantaj semnificativ faţă de staţiile de ridicare clasice, ale căror pompe funcţionează mereu, chiar dacă apele uzate ar putea curge liber către instalaţia de canalizare. Datorită faptului că staţiile de ridicare dotate cu clapete antirefulare Ecolift nu evacuează apele uzate cu ajutorul pompelor în modul de funcţionare normală, proprietarii individuali de locuinţe nu vor mai trebui să-şi facă griji în legătură cu zgomotele deranjante provenite de la pompe. Prin aceasta, vor fi îmbunătăţite semnificativ standardele de viaţă ale persoanelor care locuiesc în apartamentele de la subsolul imobilelor.

Apele uzate vor fi evacuate şi în cazul unei pene de curent sau a unei defecţiuni apărute la pompă

În cazul în care pompa staţiei de ridicare dotată cu clapetă antirefulare Ecolift se va defecta, operatorul va fi imediat informat despre aceasta pe panoul de comandă prin sistemul inteligent de autodiagnoză SDS. În cazul apariţiei unor defecţiuni sau existenţei unor situaţii de instalare necorespunzătoare, se va declanşa o alarmă. De asemenea, pompa va intra în funcţiune în mod automat odată pe săptămână pentru a se garanta funcţionarea corespunzătoare a acesteia şi în timpul perioadelor lungi de repaos.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy