Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Un nou jgheab de perete în gama de produse KESSEL

Variante de design unice pentru noi accente în amenajarea sălii de baie

(Lenting, 8 noiembrie 2012) Cel mai nou produs din gama KesselDesign este un jgheab de perete. „Acesta se potrivește în mod special pentru sălile de baie accesibile tuturor. Gratie acestuia, inegalitățile care pot apărea prin montarea unui dispozitiv de scurgere in pardoseală nu mai reprezintă o problemă, declară Mark Jung, manager de producție pentru sisteme de scurgere în cadrul firmei KESSEL. În plus, jgheabul de perete oferă noi posibilități de amenajare a sălii de baie: ca prim producător firma KESSEL oferă o variantă de design cu iluminare. Noul jgheab de perete din gama KesselDesign este disponibil din luna mai 2013, în magazinele care comercializeaza produse sanitare.

O multitudine de variante de design pentru sala de baie

Jgheabul de perete dispune de LED-uri de 12V și este la alegere în culorile roșu, verde și albastru sau este dotat cu o funcție de schimbare a culorilor. O altă noutate în ceea ce privește design-ul, este capacul rigolei în optică ondulatorie care mărește spațiul din punct de vedere vizual datorită suprafeței sale ondulate. Execuția facilitează o scurgere aproape invizibilă a apei reziduale.

Înălțime de montare joasă, capacitate ridicată de scurgere

Înălțimea totală de construcție este de 80 de milimetri până la marginea de sus a gresiei și de doar 65 milimetri până la flanșă. Astfel, poate fi integrată în mod flexibil în orice instalație de perete fals. Mai mult de-atât, jgheabul de perete dispune de o capacitate de scurgere de 0,5 litri pe secundă pentru o înălțime de retenție de 20 de milimetri. Pe lângă montarea în instalația din peretele fals, acesta poate fi fixat pe perete sau pe pardoseală ca soluție Stand-alone cu ajutorul picioarelor de montare livrate împreună cu produsul. “O instalație în perete fals nu este neapărat necesară pentru montarea jgheabului de perete. Astfel, acesta este potrivit și pentru montarea ulterioară”, declară domnul Jung.

Redactare:

HEINRICH

Agenție de comunicare

Gerolfinger Straße 106

D-85049 Ingolstadt

Tel.: +49 8 41 99 33-9 40

Fax: +49 8 41 99 33-9 59

info@heinrich-kommunikation.de

www.heinrich-kommunikation.de

 

 

KESSEL AG

Bahnhofstraße 31

D-85101 Lenting

Tel.: +49 84 56 27-0

Fax: +49 84 56 27-1 02

info@kessel.de

www.kessel.de

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy