Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Cămine de Vizitare / Guri de Canal

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Cămine de vizitare

Căminele de vizitare din material sintetic îndeplinesc chiar şi cele mai exigente cerinţe

În domeniul căminelor de vizitare, utilizarea polimerului ca material din care sunt fabricate acestea permite abordarea unor domenii de aplicabilitate foarte inovatoare.

Indiferent dacă ne referim la căminele de vizitare Standard cu structură monolitică (fabricate dintr-o singură piesă), având o gamă variată de posibilităţi de exploatare, sau la căminele de vizitare Komfort având structură modulară pentru utilizarea individuală, compania KESSEL vă poate oferi cele mai bune opţiuni.

 

Gândiţi în perspectivă:


Pe durata execuţiei lucrărilor de proiectare a unui imobil, trebuie prevăzute, spre exemplu, racorduri pentru evacuarea apelor uzate menajere iar un 
cămin de vizitare deja instalat poate fi ulterior dotat cu o clapetă antiretur, oferindu-se astfel clienţilor şi autorităților  locale certitudinea că refularea apelor uzate nu va mai fi posibilă.

Material sintetic de ultimă generaţie

Siguranţă şi durabilitate


Căminele de vizitare fabricate din material sintetic sunt mult mai sigure decât alte echipamente similare confecţionate din alte tipuri de materiale în cazul exploatării zilnice, evitându-se astfel poluarea mediului ambiant. Informaţiile statistice obţinute până acum despre aceste tipuri de cămine de vizitare, rezistenţa la spargere şi etanşeitatea perfectă a echipamentelor instalate sub nivelul solului dovedesc beneficiile conferite de materialul sintetic.

 

Reducerea costurilor

 

Timpul scurt de instalare, uneltele simple utilizate la montajul echipamentelor şi lipsa unor lucrări costisitoare de întreţinere şi reparaţii dovedesc eficienţa fără precedent a acestor cămine de vizitare. Exploatarea fără probleme a căminelor de vizitare se traduce printr-o fiabilitate sporită.

 

Instalare facilă

 

Greutatea scăzută, rezistenţa sporită la spargere, transportul facil şi instalarea uşoară reprezintă punctele forte ale acestor tipuri de cămine de vizitare. Instalarea este flexibilă datorită secţiunilor superioare telescopice prevăzute cu capac care asigură atingerea adâncimilor corespunzătoare de montaj şi racordarea facilă a unor conducte suplimentare de admisie direct la locul de instalare.

 

Rezistenţă sporită la spargere

 

Polietilena conferă căminelor de vizitate o rezistenţă sporită la şoc şi rupere.

Etanşeitate perfectă

Conform prevederilor standardului DIN EN 1610, toate căminele de vizitare KESSEL (în variantele standard, standard GT şi Komfort) îndeplinesc cele mai stricte cerinţe referitoare la etanşeitate.

 

Combinaţia dintre o secţiune superioară telescopică prevăzută cu capac şi un corp monolitic solid asigură etanşeitatea perfectă a căminelor de vizitare şi o flexibilitate de neegalat în instalare.

 

Etanşeitatea perfectă se traduce prin faptul că apele uzate nu au cum să se scurgă din căminul de vizitare, neputând astfel polua pânza freatică. În acelaşi timp, căminele de vizitare vor fi protejate şi de apele de infiltraţie.

Compania Kessel pune la dispoziţia clienţilor două variante diferite de cămine de vizitare

Cămine de vizitare Standard cu structură monolitică

Aceste tipuri de cămine de vizitare vor fi puse la dispoziţia clienţilor ca ansamble complete, ceea ce înseamnă că la locul de instalare nu vor exista piese individuale care să trebuiască montate. Aşadar, treptele de acces în interiorul căminului sunt deja montate pe perete iar echipamentul beneficiază de racorduri integrate la conductele de admisie şi evacuare. Căminele de vizitare standard sunt disponibile având două diametre nominale: (Ø) 600 mm şi 1000 mm.

 

Cămine de vizitare Komfort cu structură modulară

 

Căminele de vizitare Komfort sunt puse la dispoziţia clienţilor având piese şi segmente individuale, care vor trebui montate la locul de instalare. Forma conică a pieselor care vor intra în componenţa acestor tipuri de cămine asigură formarea unor loturi compacte, reducându-se astfel spaţiul de depozitare şi suprafaţa alocată în mijlocul de transport. Segmentele individuale ale căminelor de vizitare Komfort (bazele prevăzute cu racordurile de admisie şi evacuare, secţiunile intermediare,  secţiunile superioare prevăzute cu capac) vor putea fi asamblate rapid şi facil cu ajutorul garniturilor şi penelor de fixare.

 

Toate căminele de vizitare Komfort sunt echipate cu secţiuni superioare reglabile pe înălţime şi capace carosabile având clasa de sarcină D 400 (40 t). Suprafeţele netede ale căminelor fabricate din PE permit execuţia de găuri în corpul acestora pentru racordarea de conducte suplimentare de admisie de către personalul care se ocupă de instalare. Căminele de vizitare Komfort sunt disponibile având două diametre nominale: (Ø) 400 mm şi 1000 mm.

Cămine de vizitare speciale

KESSEL, specialistul dvs.

Flexibilitatea trebuie oricând dovedită prin soluţii personalizate concepute pentru anumite cerinţe speciale. Datorită cunoştinţelor şi posibilităţilor de care dispunem în domeniul tehnologiei de prelucrare a polimerilor referitoare la materiale utilizate, construcţii, proiecte, echipamente şi metode de tratare a polimerilor, nu numai că putem fabrica cele mai bune produse de serie, dar de asemenea vă putem pune la dispoziţie soluţii speciale care să corespundă cerinţelor dvs. specifice.

 

 

Quick Links:

  • Videos Inspection Chambers
  • Product Catalogue
  • Find a Dealer close to you

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy