Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Cămine de Vizitare Komfort

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Cămine de vizitare Komfort cu structură modulară

Căminele de vizitare Ø 400 şi Ø 1000 sunt disponibile în diferite versiuni. Toate cerinţele legale vor putea fi îndeplinite prin montarea unor clapete antirefulare sau staţii de ridicare pentru ape uzate în interiorul acestor tipuri de cămine de vizitare. Treptele de acces permit intrarea în siguranţă în interiorul acestor cămine de vizitare pentru execuţia lucrărilor de întreţinere şi curăţare. Căminele de vizitare având diametrul nominal Ø 1000 sunt asamblate cu ajutorul unor segmente speciale. Secţiunea de bază, inelele intermediare, piesele de prelungire şi secţiunea superioară telescopică şi reglabilă prevăzută cu capac permit atingerea unor adâncimi variabile de instalare de până la 5 metri. Secţiunea superioară prevăzută cu capac va putea fi de asemenea adaptată cu uşurinţă la nivelul solului.  

 

Căminele de vizitare Komfort vor putea fi utilizate cu mare flexibilitate în oricare zone de unde rezultă ape de spălare şi ape pluviale sau de unde trebuie colectate, pompate sau ridicate diverse lichide.

 

Quick Links:

  • Videos Inspection Chambers
  • Product Catalogue
  • Find a Dealer close to you

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy