Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Cămine de vizitare standard

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Cămine de vizitare standard cu structură monolitică

Aceste tipuri de cămine de vizitare reprezintă sisteme complete, fiind proiectate ca având înălţime fixă. La aceste căminele de vizitare standard cu structură monolitică pot fi racordate conducte de admisie având diametre nominale de până la Ø 400 mm.

Deasupra secţiunilor superioare ale căminelor de vizitare Komfort, pot fi aşezate capace standard. Căminele de vizitare standard Ø 1000 pot fi puse la dispoziţia clienţilor având înălţimi de până la 3000 mm. La aceste tipuri de cămine de vizitare pot fi racordate diverse variante de conducte de admisie.

Cămine de vizitare standard GT

Căminele de vizitare standard sunt acum disponibile şi în versiunea GT – solide, calitative, având culoarea neagră!

Aceste tipuri de cămine de vizitare extrem de rezistente îşi justifică pe deplin preţul, putând fi instalate (chiar şi în pânza de apă freatică) la adâncimi de până la 2.5 m faţă de nivelul solului.

Avantajele căminelor de vizitare standard GT

Protecţie suplimentară la contrapresiune

Căminele de vizitare standard GT sunt prevăzute în partea inferioară cu un inel de protecţie suplimentară la contrapresiune (cu suprafeţe de contact pentru nivela cu bulă de aer).

 

Siguranţă avansată

Treptele de acces cu ajutorul cărora se poate urca şi coborî în deplină siguranţă în interiorul căminelor de vizitare standard GT reprezintă o noutate absolută în cazul acestor tipuri de echipamente.  Aceste trepte de acces sunt confecţionate din polietilenă de înaltă densitate (PE-HD) pentru a nu fi afectate de coroziune şi sunt vopsite în galben. Ele previn alunecarea, făcând urcarea şi coborârea în interiorul căminelor mult mai sigure.

 

 

Intrarea şi coborârea în interiorul căminelor sunt acum mult mai sigure – secţiunile superioare prevăzute cu capac ale căminelor de vizitare standard GT sunt echipate cu trepte suplimentare de acces

Cămine de vizitare standard Ø 600

 

Soluţia modernă pentru instalaţiile de scurgere publice şi private!

 

Nu toate căminele de vizitare trebuie să fie accesibile – în cazul în care accesibilitatea în interiorul lor nu reprezintă o prioritate, noile cămine de vizitare Ø 600 pot fi instalate şi racordate la cămine de vizitare Ø 1000. Prin aceasta, sunt reduse costurile legate de materiale şi montaj.

Criterii de selecţie

 

Quick Links:

  • Videos Inspection Chambers
  • Product Catalogue
  • Find a Dealer close to you

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy