Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  >  > Inele de prelungire fabricate din polimer

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Inele de prelungire

Adesea, inelele de prelungire fabricate din beton se rup sau se crapă înainte de a ajunge pe şantier sau înainte de a fi instalate. Cu toate acestea, adevăratele daune economice provocate de aceste inele de prelungire din beton vor fi relevate atunci când căminele de vizitare nu vor promova controalele finale iar drumuri întregi sau tronsoane de drum nu vor fi recepţionate de către beneficiari. Aşadar, se va impune înlocuirea inelelor de prelungire din beton. În cele mai multe cazuri se va proceda în felul următor: stratul asfaltic din jurul căminelor de vizitare va fi decopertat, căminele de vizitare vor trebui scoase din pământ, inelele de prelungire vor fi înlocuite iar ulterior se va aduce zona afectată la starea iniţială. Costurile ocazionate de aceste lucrări: 300 EURO sau chiar şi mai mult în unele cazuri.

 

Lucrările de refacere menţionate mai înainte şi costurile asociate acestora nici nu vor mai exista în cazul în care vor fi utilizate inelele de prelungire puse la dispoziţie de către compania KESSEL. Fiind fabricate dintr-un polimer special, extrem de durabil şi rezistent la crăpare, aceste inele de prelungire vor rezista fără probleme la şocuri şi lovituri apărute pe durata depozitării, transportului şi instalării lor.  

Avantajele produsului

  • Rezistenţă la crăpare şi durabilitate: rezistenţă extremă la şocuri, alungire şi îndoire – inelele de prelungire vor fi protejate împotriva crăpării şi ruperii înainte, în timpul sau după instalare.

  • Rezistenţă la dislocare: ramele radiale vor împiedica mişcarea inelelor de prelungire.

  • Instalare facilă – greutate scăzută: inelele de prelungire din polimer vor trebui instalate în acelaşi fel ca cele convenționale din beton – cu toate că cântăresc doar între 2 şi 9 kg – fiind astfel mult mai uşoare!

 

Plastic extension rings

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy