Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Separatoare

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Separatoare

Material sintetic

Alternative de separatoare fără întreţinere  

 

Compania KESSEL fabrică de mult timp instalaţii de separare confecţionate din polimer. "Agrementul obţinut confirmă puterea noastră de inovare, nivelul ridicat de calitate al produselor noastre şi faptul că materialele sintetice reprezintă materia primă a viitorului." În urma verificării facilităţilor de producţie, Institutul German pentru Tehnica  Construcţiilor (DIBt) a agrementat separatoarele de uleiuri, produse petroliere şi cele cu filtre coalescenţă confecţionate din polimer. Astfel, compania KESSEL a devenit primul producător de pe piaţa germană  care a obţinut un astfel de agrement tehnic.

 

"Polietilena este un material care prezintă numeroase avantaje pentru proiectanţii, factorii de decizie şi muncitorii din industria de prelucrare, ca de exemplu etanşeitatea perfectă la apă pe termen lung, greutatea relativ scăzută, durata foarte scurtă de instalare şi ultimul, dar nu cel din urmă, preţul extrem de atractiv.

Avantajele vorbesc de la sine!

+ Uşurinţă în curăţare
Suprafaţa extrem de netedă a instalaţiilor de separare previne apariţia depunerilor şi accelerează procesul de curăţare.

 

+ Rezistenţă la coroziune
Polietilena este extrem de rezistentă la toate procesele de prelucrare. Aşadar, separatoarele fabricate din polietilenă vor avea o durată de viaţă extrem de îndelungată dar numai dacă vor fi executate în mod corespunzător lucrările de curăţare şi întreţinere.

 

+ Manipulare uşoară
Materialul din care sunt confecţionate separatoarele oferă numeroase avantaje pe durata montajului, exploatării şi oricăror lucrări de conversie necesare.

Criterii de Selecţie

 

Quick Links:

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy