Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Separatoare de amidon

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Separatoare de amidon

Amidonul este conservat sub formă de microcelule în diverse alimente ca boabele de grâu, cartofii, cerealele şi alte plante leguminoase. Pe durata proceselor de decojire / decorticare a seminţelor / bulbilor, particulele de amidon (celule) sunt desfăcute iar amidonul este îndepărtat prin spălarea cu apă.  Cartofii au un conţinut de amidon de aproximativ 20 – 30%. Apele uzate rezultate de activităţile menţionate mai înainte au un conţinut de amidon de 2 – 5%, în funcţie de tehnica de procesare utilizată. Apele uzate cu conţinut de amidon vor cauza depuneri iar după scurt timp incrustaţii şi blocaje în interiorul conductelor de evacuare.  

 

Standardul DIN 1986 prevede montarea obligatorie a unui separator de amidon în instalaţiile de conducte prin care sunt evacuate apele uzate cu conţinut de amidon. Domeniile în care pot fi utilizate cel mai frecvent separatoarele de amidon sunt:

 

  • Casele de oaspeţi,

  • Producătorii de alimente prăjite şi chipsuri

  • Precum şi producătorii de  alimente crocante şi fabricile de conserve.

 

Separatoarele de amidon destinate instalării subterane sau de sine stătătoare pot fi puse la dispoziţia clienţilor având diferite modalităţi de golire.

Separator de amidon destinat instalării de sine stătătoare
Separator de amidon destinat instalării subterane

Contact


 

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy