Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Separatoare de grăsimi "G"

Specificaţia "G" se referă la separatoarele de grăsimi – versiunea de bază. Aceste versiuni de separatoare de grăsimi corespund prevederilor standardelor DIN EN 1825 şi DIN 4040-100.

 

Capacele acestor tipuri de separatoare de grăsimi vor trebui deschise doar pentru efectuarea operaţiunilor de golire şi curăţare. Lucrările de golire şi clătire a separatoarelor de grăsimi vor fi executate manual, de pe autovidanjă. Aceste tipuri de separatoare de grăsimi vor trebui curăţate şi clătite de preferinţă cu apă caldă. Apa caldă va fi introdusă în interiorul lor prin intermediul orificiilor de întreţinere.

 

Separatoarele de grăsimi destinate instalării subterane trebuie poziţionate la exteriorul clădirilor, cât mai aproape posibil de conductele de scurgere. În cazul în care va fi nevoie, conductele de admisie la separatoarele de grăsimi trebuie pozate astfel încât să fie izolate termic sau încălzite. Adâncimile de instalare la care aceste tipuri de sisteme de separare vor fi protejate împotriva îngheţului vor fi obţinute prin utilizarea secţiunilor superioare telescopice prevăzute cu capac, care vor permite adaptarea corespunzătoare a conductelor de admisie şi evacuare la instalaţia de canalizare. Capacele, având clasele de sarcină A/B şi D, vor fi prinse cu şuruburi, prevenind astfel răspândirea în aer a mirosurilor neplăcute, şi vor corespunde prevederilor standardului DIN EN 124.

Art. no. 93004/120D plus Art. no. 915880D
Art. no. 93020/120D plus Art. no. 915880B-200

 

Sistemele de separare a grăsimilor "G" destinate instalării subterane vor montate de obicei în locurile în care poluare aerului cu mirosuri neplăcute pe durata golirii lor nu va reprezenta o problemă.

 

Aceste tipuri de separatoare vor trebui instalate în aşa fel încât să reziste greutăţii autovidanjelor colectoare care este posibil să treacă pe deasupra lor.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy