Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  >  >  > cu sistem de golire propriu "Under Sink"

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Separatoare de grăsimi "under sink"

Separatoarele de grăsimi "under sink" trebuie utilizate în special în domeniile de activitate din care rezultă cantităţi limitate de grăsimi şi nămol şi, în primul rând, de către unităţile care utilizează în activitatea lor uleiuri vegetale. Aceste tipuri de separatoare de grăsimi (colectoare de grăsimi) trebuie golite zilnic. Separatoarele sunt fabricate din polimer şi sunt destinate instalării de sine stătătoare, în zone ferite de îngheţ.

Având o construcţie compactă, separatoarele de grăsimi "under sink" pot fi instalate sub chiuvetă.

Avantajele KESSEL

  • Aceste tipuri de sisteme de separare sunt fabricate din polimer, fiind astfel protejate de coroziune, şi au o structură compactă; 

  • În interiorul acestor separatoare nu se vor forma depuneri deoarece pereţii acestora sunt netezi şi alunecoşi;

  • Manipulare facilă datorită greutăţii scăzute a sistemelor de separare;

  • Demontare uşoară a capacelor etanşe la mirosuri cu ajutorul dispozitivelor de eliberare rapidă cu care acestea sunt echipate;

  • Racord de admisie complet ajustabil: racordul de admisie care poate fi rotit la 360° şi reglat pe verticală permite instalarea fără probleme a acestor tipuri de separatoare în locurile special destinate lor.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy