Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Separatoare de sedimente

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Separatoare de sedimente, deznisipatoare şi decantoare de nămol

Separatoarele de sedimente sunt utilizate pentru a reţine diverse reziduuri de materiale cum at fi ghipsul, zgura şi argila. Aceste tipuri de materiale sunt folosite în special de către cabinetele stomatologice şi medicale şi secţiile de ortopedie şi chirurgie din cadrul spitalelor


Separatoarele de sedimente sunt dimensionate conform cantităţilor şi tipurilor de ape uzate care trebuie evacuate. De asemenea, trebuie avute în vedere şi dimensiunile conductelor de scurgere a apelor de spălare, densitatea şi cantităţile de materiale grele care vor fi evacuate odată cu apele uzate.

 

Decantoarele de nămol şi deznisipatoarele sunt utilizate dacă, în apele uzate care trebuie evacuate, există cantităţi mari de nămol, nisip şi / sau pământ care, intrând în instalaţia de canalizare, pot provoca blocaje. Domeniile în care pot fi utilizate cu succes decantoarele de nămol şi deznisipatoarele sunt:

 

  • Sistemele septice destinate epurării apelor uzate,

  • Sistemele de gospodărire a apelor pluviale şi

  • Activităţile derulate în sere.

 

Decantoarele de nămol şi deznisipatoarele sunt proiectate potrivit aceloraşi standarde ca şi separatoarele de sedimente. În funcţie de capacitatea lor stocare, separatoarele de sedimente, decantoarele de nămol şi deznisipatoarele trebuie golite în fiecare lună sau la intervale de două luni.

Separatoarele de sedimente şi deznisipatoarele destinate instalării subterane sau de sine stătătoare pot fi puse la dispoziţia clienţilor având orice dimensiuni.

 

Sediment separators for free-standing set-up

Sediment separators for installation in the ground plate:

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy