Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Separatoare de uleiuri, produse petroliere şi cu filtre de coalescenţă

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Separatoare de lichide uşoare care corespunde prevederilor standardelor DIN EN 858 şi DIN 1999-100

Diverse tipuri de separatoare cu filtre de coalescenţă şi uleiuri trebuie utilizate în cazul în care apele uzate rezultate din activităţile unor companii conţin lichide uşoare.  În general, apele uzate cu conţinut de lichide uşoare provin de la:

 

  • spălătorii auto,

  • ateliere de reparaţii pentru autovehicule şi

  • alte locaţii similare.

În cazul separatoarelor cu filtre de coalescență, va fi instalat un filtru special (de coalescenţă) înainte de conducta de scurgere pentru a îmbunătăţi efectul de separare produs de sistem. Atunci când apele uzate vor trece prin acest filtru, micile picături de ulei conţinute de acestea se vor combina pentru a intra în componenţa unor picături mai mari, care se vor desprinde ulterior de filtrul de coalescenţă.

 

În cazul separatoarelor de uleiuri, un dispozitiv special montat la orificiul de admisie va crea un efect de curgere de tip piston (plug-flow) în interiorul acestora. Prin intermediul acestui dispozitiv special, viteza de curgere va fi micşorată iar apele uzate vor fi distribuite în mod eficient din puncte de vedere hidraulic în interiorul separatoarelor. În timp ce materialele mai grele se vor scufunda în partea inferioară a instalaţiilor, fiind extrase din apele uzate prin separare, elementele mai uşoare se vor ridica la suprafaţă şi vor fi izolate în interiorul separatoarelor.

 

Toate separatoarele de lichide uşoare sunt destinate instalării subterane şi sunt livrate clienţilor având clasa de sarcină D. Aceste tipuri de separatoare, disponibile într-o gamă variată de dimensiuni nominale (până la NS 20), pot fi echipate cu cămine de prelevare probe şi sisteme de alarmare.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy