Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Dispozitiv de măsurare automată pentru separatoarele de uleiuri şi separatoarele cu filtre de coalescenţă “SonicControl”

pentru măsurarea, afişarea şi controlul în timp real a straturilor de uleiuri şi nămol. Echipamentul este dotat cu un dispozitiv de avertizare împotriva refulării apelor uzate. 


Apa potabilă este una dintre cele mai preţioase resurse ale noastre dar este disponibilă doar în cantităţi limitate. În orice loc în care se găsesc uleiuri şi produse petroliere, există întotdeauna pericolul contaminării apelor curate – staţiile de distribuţie carburanţi, atelierele de reparaţii auto sau spălătoriile auto sunt locaţii tipice unde trebuie avută în vedere gestionarea corespunzătoare a apelor uzate contaminate cu uleiuri / produse petroliere. Amintiţi-vă, o picătură de ulei este suficientă pentru contaminarea a 1000 de litri de apă

Adesea, contaminarea apelor cu uleiuri şi / sau produse petroliere nu poate fi evitată iar pentru prevenirea poluării cursurilor de apă, trebuie instalate separatoare specifice. Aceste separatoare servesc la scoaterea nămolurilor şi uleiurilor / produselor petroliere poluatoare pentru mediu din curenţii de ape uzate.

Potrivit Euro-standardului EN 858-1, instalaţiile de separare trebuie să fie echipate cu dispozitive de avertizare automată. Sistemul de avertizare KESSEL SonicControl pentru separatoarele de uleiuri şi separatoarele cu filtre de coalescenţă este utilizat pentru măsurarea veridică şi în timp real a nivelelor de uleiuri / produse petroliere şi nămoluri şi pentru detectarea pericolului refulării apelor uzate.

Dispozitivele 'SonicControl' destinate utilizării împreună cu separatoarele de produse petroliere şi separatoarele cu filtre de coalescenţă oferă următoarele avantaje:

 • Trei dispozitive de monitorizare într-unul singur:

  • Monitorizare precisă (exactitate – măsurarea se face la centimetru), în timp real a straturilor de uleiuri / produse petroliere;

  • Monitorizare precisă (exactitate – măsurarea se face la centimetru), în timp real a straturilor de nămoluri;

  • Monitorizare pentru prevenirea refulării apelor uzate (blocarea orificiului de evacuare al separatorului).

 • Dispozitiv de comandă cu funcţie de auto-diagnoză.

 • Port USB pentru descărcarea datelor înregistrate.

 • Instalare rapidă şi facilă.

 • Dispozitivul poate fi utilizat împreună cu toate tipurile de separatoare de uleiuri şi separatoare cu filtre de coalescenţă KESSEL.

 • Dispozitivul poate fi adaptat pentru a fi utilizat împreună cu separatoarele KESSEL deja montate.

 • Program software de citire.

 

SonicControl for Light Liquid Separators

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy