Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Sifoane pentru Baie si Rigole de Duș

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Evacuare în mod profesionist a apelor uzate

Sifoanele de scurgere reprezintă dispozitive de evacuare care sunt utilizate pentru colectarea, primirea şi transferul apelor uzate. Compania noastră vă poate pune la dispoziţie sifoane de scurgere pentru baie, terasă / acoperiş, balcon, pivniţă, curte precum şi sifoane pentru burlane.

 

Standardul de bază DIN EN 12056 pentru instalaţiile de scurgere gravitaţională amplasate în interiorul clădirilor


Acest standard este aplicabil începând cu data de 1 iulie 2011. El prevede cerinţele generale şi metodele de calculare aplicabile instalaţiilor de scurgere gravitaţională amplasate în interiorul clădirilor, valabile în toată Europa. Cu toate acestea, având în vedere faptul că anumite tipuri de instalaţii de scurgere sunt specifice doar unor anumite state europene care au cerinţe specifice privitoare la construcţii şi siguranţa acestora, reglementările naţionale aplicabile rămân în vigoare. În Germania, standardul DIN 1986-100 prevede cerinţele specifice referitoare la proiectarea instalaţiilor obişnuite de scurgere.

 

Potrivit acestui standard DIN, secţiunea 8.2.1, instalaţiile sanitare din interiorul clădirilor (ca de exemplu hotelurile şi instituţiile de învăţământ), care sunt utilizate de diferite grupuri de persoane sau care sunt deschise publicului larg, trebuie să fie prevăzute cu sifoane de pardoseală dotate cu obturatoare de miros. Camerele de baie din interiorul locuinţelor trebuie să fie prevăzute cu sifoane corespunzătoare. Pe lângă funcţia de evacuare a apelor uzate acumulate pe plăcile de gresie, sifoanele pentru baie trebuie să protejeze locuinţele împotriva inundării şi pătrunderii apei în structurile aparţinând preaplinurilor de la căzi sau în elementele de scurgere provenite de la maşini de spălat defecte. Balcoanele şi logiile trebuie de asemenea prevăzute cu sifoane de pardoseală.

Clase de sarcină, aspecte estetice şi tipuri de capace

Toate secţiunile superioare dotate cu capac având clasa de sarcină K pot fi utilizate în camerele de baie din locuinţe, azile de bătrâni, hoteluri, instituţii de învăţământ, bazine de înot, logii, balcoane şi în instalaţiile de conducte provenite de la chiuvete şi cabine de duş. Compania KESSEL pune la dispoziţia clienţilor săi, care acordă o importanţă specială aspectului estetic,  câteva variante distincte de capace ornamentale montate aparent.

 

Legături Rapide:

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy