Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Rigole / cuve fabricate din oţel inoxidabil 1.4301

Rigole turnate şi cuve de pardoseală Ferrofix fabricate din oţel inoxidabil 1.4301

Aceste rigole turnate vă pot fi puse la dispoziţie ca o singură piesă, având lungimea de până la şase metri. Lăţimea rigolei este de 300 sau 450 mm. La cererea clienţilor, compania KESSEL poate fabrica rigole personalizate având alte dimensiuni. Rigolele turnate au pantă naturală către instalaţia de canalizare şi sunt adesea prevăzute cu piese de racord la conducta de evacuare DA = 198 mm. La aceste tipuri de rigole turnate, pot fi ataşate diferite corpuri de sifoane (spre exemplu, art. nr. 55600). Capacele pot fi sub formă de sită sau grilaj. Cuvele de pardoseală pot fi de formă rectangulară sau pătrată. La fel ca şi rigolele turnate, cuvele de pardoseală pot fi personalizate conform dorinţelor clienților.

Rigole crestate Ferrofix fabricate din oţel inoxidabil 1.4301

Rigolele crestate sunt prevăzute cu orificii având diametrul de 20 mm. În cazul în care aceste tipuri de rigole crestate nu sunt prevăzute cu flanşe de etanşare, ele pot atinge lungimi de până la şase metri. Între racordul la conducta de evacuare şi corpul rigolei crestate este prevăzută o sită (dimensiunile sitei: 250 x 250 mm). Compania KESSEL vă poate pune la dispoziţie rigole crestate având forma literei T sau L.

 

Data sheet and form

PDF

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy