Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Sifoane de pardoseală Practicus fabricate din polimer

Inovaţia absolută a sifoanelor de pardoseală KESSEL Practicus este aceea ca ele au un corp de dimensiuni mai mari.

 

Sifoanele de pardoseală Practicus, fabricate din polimer, sunt în principal utilizate în imobile de mari dimensiuni, fiind compatibile cu toate variantele de secţiuni superioare prevăzute cu capac ale sifoanelor System 125. Având un debit de evacuare de 1.8 litri pe secundă, la aceste tipuri de sifoane de pardoseală pot fi de asemenea racordate la conducte de scurgere provenite de la cabine de duş utilizate intens. Corpurile sifoanelor de pardoseală Practicus sunt disponibile având dimetrul nominal Ø 75, Ø 110 precum şi, mai nou, Ø 50.

 

Aceste modele de sifoane de pardoseală pot fi combinate cu rigolele de duş Linearis şi cu orice tipuri de secţiuni superioare prevăzute cu capac compatibile cu întreaga colecţie de sifoane pentru baie KESSEL.

 

Avantaje de instalare

  • Instalare facilă datorită secţiunii superioare variabile prevăzută cu capac care poate fi rotită, înclinată şi reglată pe înălţime;

  • Quick-Fit: Garnitura universală pentru toate tipurile de găuri executate cu carotiera în corpul sifoanelor de pardoseală în vederea instalării de racorduri suplimentare, care asigură o instalare rapidă şi eficientă din punct de vedere a costurilor implicate;  

  • Conductele de evacuare racordate la aceste tipuri de sifoane de pardoseală pot avea diametrul nominal (DN) cuprins între Ø 50 şi Ø 110 mm;

  • Material fono-absorbant;

  • Curăţare rapidă şi uşoară datorită obturatorului de miros demontabil;

  • Debit de evacuare ridicat: 1.8 l/s

Instalare facilă datorită secţiunii superioare variabile prevăzută cu capac care poate fi rotită, înclinată şi reglată pe înălţime.
Quick-Fit: garnitura universală pentru găurile executate cu carotiera în corpul sifoanelor de pardoseală Practicus în vederea instalării de racorduri suplimentare.
 

Art. no. 45259.64

Art. no. 45179.63

Art. no. 45250.53

Art. no. 45258.11

Art. no. 45250.40

45250.40

Art. no. 48989

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy