Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Fose Septice / Bazine de decantare / Bazine de fermentare a nămolului

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Sisteme septice de epurare a apelor uzate

Bazine de decantare multicamerale / bazine de fermentare a nămolului care corespund prevederilor standardului DIN 4261

Bazine multicamerale de fermentare a nămolului pentru epurarea biologică anaerobă a apelor uzate provenite din gospodării

 

Cu ajutorul acestor sisteme septice de epurare, are loc purificarea mecanică a apelor uzate prin decantarea nămolului. Mai mult decât atât, o parte din procesul de purificare biologică are loc prin formarea de microorganisme din stratul de nămol, avându-se în vedere perioada prelungită de aşteptare. Secţiunile superioare prevăzute cu capac ale acestor tipuri de bazine multicamerale permit existenţa unui număr infinit de modalităţi de compensare variabilă a înălţimii şi nivelului, putând fi de asemenea înclinate cu până la 5°. Capacele fabricate din GG au clasa de sarcină B şi corespund prevederilor standardului EN 124.

Sisteme septice de epurare a apelor uzate "Imhoff"

Aceste tipuri de sisteme septice sunt destinate epurării apelor uzate puţin poluate provenite din gospodării.

 

Secţiunile superioare prevăzute cu capac ale acestor tipuri de sisteme septice de epurate a apelor uzate permit existenţa unui număr infinit de modalităţi de compensare variabilă a înălţimii şi nivelului, putând fi de asemenea înclinate cu până la 5°. Capacele fabricate din GG au clasa de sarcină B şi corespund prevederilor standardului EN 124. Orificiul de admisie are diametru nominal Ø 110 şi este prevăzut cu un dispozitiv de liniştire a fluxului de pe uzate aerate, care poate fi demontat. Orificiul de evacuare are diametrul nominal de Ø 110. Aceste sisteme septice de epurare a apelor uzate asigură separarea orizontală a volumelor de reţinere pentru a accelera descompunerea substanţelor aflate în nămolul decantat.

Bazine de decantare / bazine de fermentare a nămolului prevăzute cu biofiltru

Bazinele de fermentare a nămolului / fosele septice destinate instalării subterane, sunt prevăzute cu filtre de curăţare biologică care asigură tratarea apelor uzate puţin poluate provenite din gospodării.

 

Secţiunile superioare prevăzute cu capac ale acestor tipuri de sisteme septice de epurate a apelor uzate permit existenţa unui număr infinit de modalităţi de compensare variabilă a înălţimii şi nivelului, putând fi de asemenea înclinate cu până la 5°. Capacele fabricate din GG au clasa de sarcină B şi corespund prevederilor standardului EN 124. Orificiul de admisie are diametru nominal Ø 110 şi este prevăzut cu un dispozitiv de liniştire a fluxului de pe uzate aerate, care poate fi demontat. Orificiul de evacuare are diametrul nominal Ø 110.

Bazine de colectare fără racord de evacuare

Bazinele de colectare fără racord de evacuare, destinate instalării subterane, au ca scop colectarea apelor uzate provenite din gospodării.

 

Ele sunt prevăzute cu capace crestate de siguranţă, asigurate împotriva accidentelor, prin care se face alimentarea şi ventilaţia sistemelor (posibilităţi de racordare până la diametrul nominal Ø160).

 

Multi-chamber cesspit

Quick Links:

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy