Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Sisteme septice de epurare a apelor uzate INNO-CLEAN

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Sisteme septice de epurare a apelor uzate INNO-CLEAN

Sistemele septice INNO-CLEAN epurează apele uzate provenite din gospodării într-o manieră pur biologică cu ajutorul tehnologiei ecologice SBR (reactor de şarjă secvenţial).

Cum funcţionează reactorul de şarjă secvenţial (SBR)

Această metodă de epurare are la bază proprietăţile de tratare a apelor uzate efectuate de microorganisme. Microorganismele, care se vor ocupa de epurarea biologică a apelor uzate, sunt localizate în stratul de nămol din sistemul septic, cunoscut sub denumirea de nămol activat. Pe durata diverselor faze de epurare, apele uzate vor fi amestecate cu nămol activat îmbogăţit cu microorganisme şi aerate. Apele uzate servesc ca surse de substanţe nutritive pentru microorganisme, fiind astfel epurate în mod natural.

Avantaje

Dintre toate sistemele septice, reactoarele SBR, care au la bază principiul de aerare din punct de vedere tehnic a apelor uzate, oferă cel mai ridicat randament de epurare. Mai mult decât atât, aceste tipuri de sisteme septice sunt cele mai economice de exploatat din punct de vedre al costurilor.

 

Inno-Clean+ septic system for wastewater treatment

Quick Links:

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy