Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Domenii de aplicabilitate

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Domenii de aplicabilitate

Instalare pe o conductă expusă de scurgere a apelor uzate
Instalare într-o placă de beton / în pardoseală
Instalare în exteriorul clădirilor

Pe de o parte, pentru protecţia elementelor individuale de scurgere (chiuvete, sifoane de pivniţă, conducte de preaplin etc.), pot fi utilizate clapete antirefulare, iar pe de alta, pentru protecţia centralizată a unei întregi clădiri sau a unor secţiuni de clădire, pot fi folosite, spre exemplu, cămine de vizitare dotate cu clapete antirefulare. Există trei tipuri distincte de instalare:

 

Instalarea expusă

În cazul instalării expuse, clapeta antirefulare sau staţia de ridicare va fi montată într-o aşa-numită variantă supraterană. Acest lucru înseamnă că dispozitivele menţionate mai înainte vor fi racordate la o conductă de scurgere expusă („montată la suprafaţă”). Aceste soluţii de instalare sunt avantajoase în special în cazul lucrărilor de renovare.

Instalare într-o placă de beton / în pardoseală

În special în cazul clădirilor noi, montarea dispozitivelor de protecţie antirefulare în placa de bază a imobilului reprezintă soluţia ideală. Pe lângă aspectele de ordin estetic, spaţiul suplimentar câştigat reprezintă un avantaj decisiv. În cazul instalării în beton impermeabil, există anumite seturi de garnituri speciale care asigură protecţia împotriva sarcinilor hidrodinamice.

Instalarea la exteriorul clădirilor

Instalarea unei clapete antirefulare sau a unei staţii de ridicare în interiorul unui cămin de vizitare amplasat în exteriorul unui imobil reprezintă o variantă bună atât pentru clădirile noi, cât şi în cazul lucrărilor de renovare. În acest caz, acest lucru nu înseamnă doar mărirea suprafeţei spaţiului locuibil din interiorul imobilului, dar, de asemenea, şi sporirea confortului locuinţei – în special prin eliminarea completă a zgomotelor produse de pompele electrice.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy