Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Produse Destinate Instalării Exterioare

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Sisteme de protecţie antirefulare destinate instalării exterioare

Împiedicaţi refularea apelor uzate înainte ca acestea să ajungă în interiorul imobilului

Până la momentul actual, produsele care protejau imobilele împotriva refulării apelor uzate erau instalate preponderent în interiorul clădirilor. Între timp, au fost concepute noi metode de protecţie antirefulare.

 

Ideea este ca apele uzate să nu pătrundă în interiorul imobilului de prima dată, astfel încât să nu trebuiască să le evacuaţi de acolo.

 

 

În acest scop, un cămin de vizitare care găzduieşte o clapetă antirefulare va fi instalat în exteriorul imobilului care trebuie protejat. Conducta principală de scurgere, care este exclusiv utilizată pentru evacuarea apelor uzate din interiorul unui imobil, va fi protejată prin clapeta antirefulare menţionată mai înainte. Căminul de vizitare va avea şi alte posibilităţi de racordate pentru diferite conducte de scurgere care nu vor protejate de clapeta antirefulare. Aceste conducte de scurgere vor trebui să evacueze apele uzate provenite de la diverse tipuri de scurgeri racordate la acestea dar care nu sunt ameninţate de situaţii de refulare.

Echipamente ideale pentru modernizare

În mod clasic, aceste tipuri de cămine de vizitare sunt deja amplasate în zona în care este construit imobilul care trebuie protejat împotriva refulării apelor uzate. Ulterior, in interiorul acestora va fi putea fi instalată o clapetă antirefulare corespunzătoare.

Caracteristicile instalării sistemelor de protecţie antirefulare în exteriorul clădirilor

  • Utilizare optimă a spaţiului disponibil;

  • Căminul de vizitare care găzduieşte clapeta antirefulare este utilizat în acelaşi timp ca şi sistem de transfer a apelor uzate;

  • Posibilităţi de acces nestânjenit în interiorul căminului de vizitare pentru executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii;

  • Posibilităţi variate de dotare a căminelor de vizitare cu clapete antirefulare, în funcţie de stadiul de construcţie al imobilului;

  • Nu veţi mai fi deranjaţi de zgomote supărătoare.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy