Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  >  > Cămine de vizitare dotate cu clapete antirefulare şi cămine de vizitare dotate cu clapete antirefulare GT Ø 1000

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Cămine de vizitare dotate cu clapete antirefulare şi cămine de vizitare dotate cu clapete antirefulare GT Ø 1000

 

Aceste echipamente protejează imobilele de pericolul inundării acestora cu ape uzate provenite din instalaţia de canalizare în cazul apariţiei unei situaţii de refulare. O caracteristică revoluţionară este reprezentată de opţiunea de a instala în interiorul căminelor de vizitare standard a diverselor tipuri de clapete antirefulare KESSEL ca de exemplu Staufix SWA şi Staufix FKA şi a staţiei de pompare dotată cu clapetă antirefulare Pumpfix F – montajul echipamentelor menţionate mai înainte putându-se face după mulţi ani de la instalarea căminelor de vizitare standard. Acest lucru înseamnă că dispozitivele de protecţie antirefulare care vor fi amplasate în exteriorul clădirilor vor fi foarte fiabile în funcţionare şi uşor de întreţinut şi reparat, combinându-se astfel siguranţa în exploatare cu economia de spaţiu.

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy