Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 > Staţii de Ridicare

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Staţii de Ridicare pentru Ape Uzate

Lifting and pumping stations from KESSEL

 

Adesea, apele gri şi apele negre nu pot fi evacuate deoarece conducta instalaţiei de canalizare este amplasată mai sus decât punctul de scurgere din subsolul imobilului. În acest caz, trebuie utilizată o staţie de ridicare sau o staţie de pompare. Staţiile de ridicare pompează apele uzate în instalaţia de canalizare prin intermediul conductelor de evacuare. Conform prevederilor standardului DIN 12056-4, conductele de evacuare trebuie pozate deasupra nivelului de reflux.

Criterii de Selecţie

Ape uzate fără conţinut de materii fecale (ape gri):
Reprezintă apele uzate provenite din uzul casnic de la maşini de spălat, cabine de duş şi căzi de baie. În mod normal, staţiile de ridicare  
Aqualift S şi Minilift pot fi utilizate pentru evacuarea apelor uzate în instalaţia de canalizare.

=> Stații de ridicare pentru ape uzate cu conținut de materii fecale (destinate instalării interioare)

 

Ape uzate cu conţinut de materii fecale (ape negre):
Atunci când apele negre provenite de la toalete şi pisoare trebuie evacuate în instalaţia de canalizare, vor fi utilizate staţii de ridicare pentru ape uzate cu conţinut de materii fecale. Opţional, staţiile de ridicare de tip Aqualift F sunt destinate atât instalării interioare, cât şi instalării exterioare. Toate tipurile de staţii de ridicare sunt de asemenea disponibile şi în variantele cu două pompe electrice.


=> Stații de ridicare pentru ape uzate fără conținut de materii fecale (destinate instalării interioare)

Instalare exterioară:
Creaţi un spaţiu de locuit la subsol prin amplasarea staţiei de ridicare la exteriorul clădirii, într-un cămin de vizitare.


=> Stații de ridicare destinate instalării exterioare (instalare subterană)

 

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy