Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Staţii de ridicare Aqualift S pentru ape uzate fără conţinut de materii fecale

Cum funcţionează

Staţiile de ridicare Aqualift S evacuează apele de spălare prin conducta de refulare în instalaţia de canalizare. Nivelul apelor de spălare din rezervorul de colectare este determinat de către un flotor sau un senzor. Secţiunea superioară dotată cu capac poate fi rotită, înclinată şi reglată pe înălţime, permiţând un număr infinit de posibilităţi pentru ajustarea pe înălţime sau reglarea la nivel a staţiei de ridicare pe durata instalării acesteia. Prin rotirea secţiunii superioare, se asigură potrivirea perfectă a capacului între plăcile de gresie montate pe pardoseală. Setul de garnituri KESSEL asigură protecţia sigură a instalaţiei de scurgere împotriva presiunii apei. La staţia de ridicare, pot fi ataşate diferite conducte de scurgere provenite, spre exemplu, de la cabine de duş, maşini de spălat şi chiuvete, prin execuţia unor găuri în părţile laterale ale corpului acesteia. Puterea motorului electric al pompei: 500 de Waţi.

Avantajele produsului

  • Etanşeitate perfectă la apă datorită montării setului de garnituri corespunzător în cazul instalării staţiei de ridicare în beton impermeabil;

  • Racordare simplă a conductei de refulare cu ajutorul setului KESSEL corespunzător (articolul nr. 28040);

  • Racordarea unui număr mare de conducte de alimentare prin execuţia de găuri în părţile laterale ale corpului staţiei de ridicare.

Diagrama de performanţă a staţiilor de ridicare Aqualift S

 

Lifting station Aqualift S

Lifting station Aqualift S Tronic

Lifting station Aqualift S Duo

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy