Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Staţii de pompare Aqualift F pentru ape uzate cu sau fără conţinut de materii fecale, montate în cămine de vizitare system Ø 600

Pumping station Aqualift F in Komfort inspection chamber system Ø 600

Staţia de pompare poate fi utilizată pentru evacuarea apelor uzate cu sau fără conţinut de materii fecale, aflate sub nivelul de reflux, sau sub forma unui sistem de protecţie antirefulare pentru sistemele de separare, sifoanele de pivniţă sau sifoanele de parcare. Ea poate fi instalată în pământ, la exteriorul clădirii, la adâncimi de până la 2.25 metri. Staţia de pompare are un preţ foarte convenabil şi este foarte rezistentă chiar la apele din pânza freatică.

În componenţa staţiilor de pompare, intră un cămin de vizitare standard KESSEL Ø 600 şi o pompă integrată pentru ape uzate cu sau fără conţinut de materii fecale. Staţiile de ridicare Aqualift F, care pot fi puse la dispoziţia clienţilor având una sau două pompe electrice, au fost special proiectate pentru a fi utilizate în cazul domeniilor de aplicabilitate cu cerinţe de protecţie de tip EX (medii potenţial explozive). Funcţionarea pompei este controlată printr-un senzor de presiune inovator: de îndată ce apa va atinge un anumit nivel în interiorul căminului de vizitare, pompa va începe să funcţioneze şi va transfera apele uzate în instalaţia de canalizare printr-o conductă de refulare (evacuare). Datorită piesei de prelungire cu care este dotat căminul de vizitare, vor exista un număr infinit de posibilităţi de reglare a înălţimii şi nivelului în limita a 500 de milimetri. Cu ajutorul acestei piese, sistemul de pompare va putea fi adaptat cu uşurinţă la nivelul solului.

De asemenea, există avantaje speciale şi în cazul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii: pompa poate fi scoasă cu uşurinţă din interiorul staţiei de ridicare datorită închizătorii de tip baionetă – fără a avea nevoie de nici un fel de unelte şi fără a intra în căminul de vizitare. Şi clapeta de reţinere poate fi îndepărtată din instalaţie sub forma unui element separat în scopuri de întreţinere, fără a fi necesară demontarea pompei.

Diagrama de performanţă

Performance diagram TPF 1000
 

Staţii de pompare Aqualift F Ø 600

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy