Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Staţii de pompare Aqualift S pentru ape uzate cu sau fără conţinut de materii fecale, montate în cămine de vizitare system Ø 600

Pumping station Aqualift S in Komfort inspection chamber system Ø 600

Sistemul este ideal pentru pomparea apelor uzate fără conţinut de materii fecale sau a apelor de suprafaţă colectate sub nivelul canalului. De asemenea, staţiile de pompare Aqualift S destinate montajului în cămine de vizitare System 600 pot fi racordate la diverse tipuri de separatoare de grăsimi, protejându-le în cazul unei situaţii de refulare, sau pot fi utilizate ca si sisteme de epuizment.  Sistemul este destinat montajului subteran.  

Staţie de ridicare şi cămin de vizitare, ambele incluse într-un singur sistem

În componenţa staţiilor de pompare, intră un cămin de vizitare KESSEL Ø 600 şi o pompă integrată pentru evacuarea ape gri / apelor de suprafaţă. Staţiile de ridicare Aqualift S, care pot fi puse la dispoziţia clienţilor având una sau două pompe electrice, includ şi o clapetă de reţinere destinată prevenirii returului apelor uzate deja pompate în încăperea amplasată sub nivelul de reflux. Funcţionarea pompei este controlată printr-un senzor de presiune inovator: de îndată ce apa va atinge un anumit nivel în interiorul căminului de vizitare, pompa va începe să funcţioneze şi va transfera apele uzate în cea mai apropiată conductă de canalizare. Datorită secţiunii superioare prevăzută cu capac reglabilă pe verticală  în limita a 500 de milimetri cu care este dotat căminul de vizitare, instalarea capacului confecţionat din fontă şi nivelarea solului în jurul acestuia se for face cu foarte mare uşurinţă.

Întreţinere facilă

Avantaje speciale în cazul lucrărilor de punere în funcţiune şi întreţinere: pompa poate fi scoasă cu uşurinţă din interiorul staţiei de ridicare datorită cuplajului cu eliberare rapidă – fără a avea nevoie de nici un fel de unelte şi fără a intra în căminul de vizitare. Şi clapeta de reţinere poate fi îndepărtată din instalaţie sub forma unui element separat în scopuri de întreţinere sau reparaţii, fără a fi necesară demontarea pompei.

Diagrama de performanţă

Performance diagram KTP 500/ 1000
 

Staţie de pompare Aqualift S Ø 600

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy