Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Staţii de ridicare Aqualift F Compact destinate instalării în plăci de beton / în pardoseală

Noile staţii de ridicare Aqualift F Compact – staţii de ridicare pentru evacuarea completă a apelor uzate de la subsoluri destinate instalării în plăci de beton / în pardoseală.

 

Staţiile de ridicare pentru ape uzate cu conţinut de materii fecale pot fi montate direct în beton, căminele de vizitare ale acestora trebuind să fie deja pregătite de instalare. Secţiunea superioară telescopică permite adaptarea flexibilă la anumite cerinţe particulare care au legătură cu înălţimea de montaj. Aceasta poate fi rotită, înclinată şi ajustată liber pe înălţime. Izolaţia acustică dintre pompă şi rezervorul de colectare a apelor uzate împiedică propagarea sunetelor supărătoare la exterior. De asemenea, aceste tipuri de staţii de ridicare pot fi instalate în beton impermeabil cu ajutorul setului de garnituri pus la dispoziţie.Pompa electrică poate fi scoasă complet din echipament fără a avea nevoie de unelte speciale iar operaţiunile de întreţinere vor putea fi executate cu uşurinţă. După ce pompa electrică va fi îndepărtată din echipament, clapeta antiretur va împiedica refularea apelor uzate din conducta de evacuare în subsol. Mai mult decât atât, dispozitivele hidraulice optimizate ale staţiei de ridicare Aqualift F Compact garantează reducerea depunerilor în instalaţie, contribuind astfel la funcţionarea fără probleme a echipamentului. Dispozitivul de comandă de tip plug & play (autoconfigurabil) dotat cu funcţie integrată de autodiagnoză şi instalaţie de alimentare suplimentară cu curent electric de la baterii înlătură orice fel de riscuri care pot apărea in funcţionarea corespunzătoare a echipamentului. Sistemul de Autodiagnoză (SDS) monitorizează permanent funcţionarea tuturor componentelor electrice şi asigură ţinerea unui jurnal electronic de stare care poate fi descărcat pe computer în vederea diagnosticării problemelor apărute la echipament.

Avantajele tipice KESSEL:

 

  • Căminul de vizitare în care este amplasată staţia de ridicare este pregătit pentru instalarea subterană;

  • Este posibilă instalarea în beton impermeabil;

  • Funcţie integrată de evacuare a apelor uzate în cazul apariţiei pericolului de inundare sau fisurare a unei conducte;

  • Siguranţă maximă în exploatare prin dispozitivul de comandă dotat cu Sistem de Autodiagnoză (SDS);

  • Scoaterea pompei electrice din instalaţie se poate face fără a avea nevoie de unelte speciale.

Staţii de ridicare Aqualift F Compact destinate instalării de sine stătătoare

(1) Staţie de ridicare Aqualift F Compact (2) Dispozitiv de comandă

 

În cazul în care spaţiul de instalare este restrâns, având dimensiunile de doar 700 x 700 mm, staţiile de ridicare Aqualift F Compact pot fi utilizate de asemenea şi în cadrul unei instalaţii deja existente. În coletul pus la dispoziţia dvs. odată cu staţia de ridicare, este inclus şi un material care asigură o izolare fonică foarte bună faţă de mediul exterior. Modelele de staţii de ridicare destinate instalării de sine stătătoare sunt livrate deja pregătite pentru racordarea la instalaţie.

Performance diagram lifting station Aqualift F Compact
Diagrama de performanţă a staţiilor de ridicare Aqualift F Compact (atât cele destinare instalării de sine stătătoare cât şi cele destinate instalării în plăci de beton / în pardoseală)
 

Noile staţii de ridicare Aqualift F Compact – staţii de ridicare pentru evacuarea completă a apelor uzate de la subsoluri destinate instalării în plăci de beton / în pardoseală.

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy