Lider in evacuarea apelor
Führend in Entwässerung
KESSEL Logo
search:
 >  > Dispozitive de avertizare şi panouri de comandă

Product search


Please enter an article number or search word to find technical data, specification text and CAD drawings of the product in question.

Dispozitive de avertizare şi panouri de comandă

Dispozitiv de avertizare
Panou de comandă Niwotronic

Dispozitivele de avertizare şi panourile de comandă pot fi utilizate pentru diferite scopuri, spre exemplu ca dispozitive de avertizare pentru diverse instalaţii casnice şi industriale precum şi pentru controlul de la distanţă a senzorilor de semnalizare care transmit semnale acustice unor sisteme de avertizare centrale sau unor dispozitive de comandă amplasate în alte încăperi. Dispozitivele de avertizare sunt utilizate pentru monitorizarea şi semnalarea situaţiilor de refulare cauzate de conducte, sifoane de pivniţă sau clapete antiretur defecte.

 

Dispozitivele de avertizare şi panourile de comandă prevăzute cu contacte fără potenţial pot fi conectate la sistemul central de ghidare (ZLT). Senzorii electronici reacţionează la prezenţa tuturor fluidelor conductoare iar senzorii optici la prezenta tuturor lichidelor conductoare şi neconductoare. Toate dispozitivele sunt prevăzute cu elemente necesare de montaj, fiind uşor de instalat.

 

Warning device with mains connection and battery

Control unit with automatic sensor level system

Control unit with variable switch level

Duo control unit for sensor circuit

Duo switch unit with 3 float switches

 

©2012 KESSEL AG
Bahnhofstraße 31, 85101 Lenting, Germany
Imprint / Impressum
Privacy policy