Solutii

Sistemele de drenaj din hoteluri și restaurante trebuie să îndeplinească cerințe deosebit de ridicate. Igiena este de cea mai mare importanță pentru oaspeți și autoritățile de supraveghere.

Parcurile de distracție sunt frecventate de vizitatori și deci sunt foarte aglomerate. Produsele instalate în instalațiile sanitare sunt pentru uz intens și trebuie să funcționeze perfect în orice moment.

Ori de câte ori se utilizează lichide ușoare cum ar fi uleiul și combustibilul, de exemplu la stațiile de benzină, în garaje sau spălătorii auto, apa subterană este amenințată cu pericolul poluarii.

KESSEL, numărul 1 în protecția împotriva refularii, oferă o gamă completă de clapete antirefulare. Indiferent dacă într-o clădire nouă sau renovată, instalată în interiorul clădirii sau în afara într-un camin de inspecție

KESSEL va pune la dispozitie numeroase solutii tehnice pentru a va ajuta cu drenarea suprafetelor exterioare. Apa uzata este indepartata de cladiri, cu ajutorul sifoanelor de gradina si gurilor de scurgere.

Statii de pompare puternice preiau drenarea completa a subsolurilor, in camere situate sub nivelul de refulare si pompeaza apa menajera provenita de la dusuri, toalete, masini de spalat sau separatoare