Cladiri Publice: Spitale

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Evacuare sigura si de incredere de la subsol la acoperis. Statii de pompare puternice preiau drenarea completa a subsolurilor, in camere situate sub nivelul de refulare si pompeaza apa menajera provenita de la dusuri, toalete, masini de spalat sau separatoare, in sistemul public de canalizare, situat la o cota mai ridicata.

Afara, gurile de scurgere stradale indeparteaza apa de pe caile de rulare. Pana la 100 mp pot fi evacuati cu un singur sifon de curte cu racord de 110 mm. Ecoguss si sifoanele din otel inoxidabil se preteaza drenajului interioarelor cladirilor mari, ca si sifoanele fabricate din plastic de inalta calitate. Datorita rezistentei lor permanente la coroziune si suprafetelor fine, sifoanele Ecoguss au avantaje semnificative fata de sifoanele clasice din fonta, unde bacteriile si germenii se pot forma si inmulti in timp din cauza coroziunii. Rigolele de dus din linia de design sunt perfecte pentru echiparea bailor deschise. Gama include de asemenea capace estetice, din otel inoxidabil pentru sifoanele de pardoseala.

Sifoanele si rigolele Ferrofix din otel inoxidabil sunt de obicei instalate in bucatarii. Exista o gama larga de sisteme incercate si de incredere. Apa menajera cu grasimi provenita din bucatarii trebuie evacuata printr-un separator special de grasimi, pentru curatare. Construirea unor astfel de sisteme este o alta specialitate KESSEL AG. Exista o grama larga de produse ce suplinesc toate cerintele si in acest domeniu.

In final, sa ne ocupam si de subiectul acoperisurilor plate. In acest domeniu sensibil, KESSEL utilizeaza din nou materialul de inalta calitate Ecoguss. Sifoanele pentru acoperisuri plate au fost construite pentru sudare cu foi de bitum. Optional, pot fi incalzite pentru a asigura siguranta de functionare in conditii de inghet. Este indeplinit un maxim de conditii.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.