Locuinte Private: Case si Apartamente

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

They allow drains to accentuate the room concept or, in the case of a recessed cover for on-site tiling, be adapted to the floor around them.

 

Pentru majoritatea oamenilor, construirea unei case este cea mai mare investiție pe care o vor face în timpul vieții. Din acest motiv este extrem de important să protejăm această proprietate. Un pericol potențial este refularea canalizarii. Pe măsură ce frecvența precipitațiilor abundente crește, zonele rezidențiale care până în prezent au fost cruțate sunt de asemenea afectate. Subsolurile pot fi inundate prin sifoane de pardoseala neprotejate, dușuri, toalete, chiuvete și conexiuni de mașină de spălat, aflate sub nivelul cotei de refulare.  Pagubele cauzate de inundatii depășesc, de obicei, cu mult costurile de instalare a unei clapete antireflux. KESSEL, numărul 1 în protecția împotriva refularii, oferă o gamă completă de clapete antirefulare. Indiferent dacă într-o clădire nouă sau renovată, instalată în interiorul clădirii sau în afara într-un camin de inspecție – clapetele Staufix ,încercate și sigure, solutiile premium Staufix FKA și Pumpfix F sau stația de ridicare Ecolift garantează siguranta și o instalare simplă. În plus față de stația de ridicare Ecolift avem și alte stații de ridicare în portofoliul nostru de produse în scopul drenării subsolurilor.

Pentru bai, KESSEL oferă sifoane cu gratare moderne, de înaltă calitate, care respectă în totalitate standardele conceptelor de design moderne ale băii, precum și canale de duș pentru zone de dus deschise. Gratarele de design pentru sifoanele de baie prezintă un amestec de estetică și tehnologie. Opt capace diferite din oțel inoxidabil oferă o mulțime de spațiu pentru dorințele individuale de design. Acestea permit scurgerilor să accentueze conceptul camerei sau, în cazul unui gratar placabil cu gresie, să fie adaptate la podeaua din jurul lor.

Rigolele de duș Linearis Comfort deschid noi libertăți creative în designul băii.

Gama cuprinde următoarele versiuni:

• Design atemporal din oțel inoxidabil
• Lemn Wengé sau burl pentru o atmosferă caldă și naturală
• Rigole iluminate cu tehnologie de inducție, fără întreținere

Sifoanele de scurgere din balcoane / terase, sifoanele de burlan și cele de gradina care pot fi montate in zone cu trafic, asigura drenarea zonei din jurul clădirii, toate disponibile cu garda hidraulica opțională și trapa de nămol.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.