Spatii Comerciale, Hoteluri si Restaurante

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sistemele de drenaj din hoteluri și restaurante trebuie să îndeplinească cerințe deosebit de ridicate. Igiena este de cea mai mare importanță pentru oaspeți și autoritățile de supraveghere. Funcționalitatea, siguranța și raportul preț / performanță sunt alți factori importanți pentru clientul și / sau operatorul hotelului sau restaurantului. În cazul utilizării produselor KESSEL, aceste cerințe sunt îndeplinite până la ultimul detaliu.

KESSEL oferă sifoane designn si rigole de dus pentru băi și spa-uri. Această gamă permite realizarea perfectă a conceptului de design de baie de înaltă calitate și personalizat. Oaspeții vor fi fericiți să se întoarcă. Sifoanele de pardoseala KESSEL și rigolele de duș ușurează munca personalului de curățenie. Suprafețele netede ale materialelor conferă produselor o proprietate de auto-curățare. Capacele și trapele de miros se îndepărtează cu ușurință. În plus, se poate utiliza și un filtru de păr și o protectie pentru miros, spumă și rozătoare sub formă de Multistop. Dispozitivul de blocare și deconectare Lock & Lift asigură o asigurare și o siguranță suplimentară.

În domeniul echipamentelor de drenare a bucătăriei, sifoanele din oțel inoxidabil KESSEL, rigolele și tăvile de podea îndeplinesc standarde ridicate. Separatoarele de grăsimi sunt oferite în numeroase variante, inclusiv sisteme controlate de program și complet automate, pentru instalări pe pardoseala sau subterane. Ceea ce au în comun diferitele unități este ușurința de curățare, impermeabilitatea absolută și rezistența lor la acizi grași. KESSEL oferă o garanție de 20 de ani pentru materialul PE-HD.

O stație de ridicare a apei reziduale trebuie folosită pentru separatoarele de grăsime, precum și pentru toaletele și dușurile care sunt instalate sub nivelul apei din spate. KESSEL oferă o gamă completă de stații de ridicare în diferite variante și niveluri de putere.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.