Spatii Industriale

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Atat in exteriorul, cat si in interiorul majoritatii cladirilor, apa menajera este deasemenea produsa in multe zone industriale si hale de productie.  Apa menajera trebuie evacuata in sistemul public de canalizare in mod eficient si de incredere si fara impuritati.  KESSEL va pune la dispozitie numeroase solutii tehnice pentru a va ajuta cu drenarea suprafetelor exterioare. Apa uzata este indepartata de cladiri, cu ajutorul sifoanelor de gradina si gurilor de scurgere. Statiile de pompare ajuta la evacuarea apei la distante mari si pe trasee dificile.

Dar apele uzate trebuiesc drenate si in interiorul cladirilor, de asemenea. In zonele sanitare sifoanele de pardoseala si rigolele de dus garanteaza o evacuare sigura. Daca sifonul comunica  cu etajul inferior, este necesara protectie anti incendiu. Aici intra in joc sifoanele din gamele Ecoguss si Practicus, combinate cu mansonul Quick-Fit si protectia antiincendiu Fire-Kit. Statiile de ridicare si clapetele antireflux sunt utilizate pentru a impiedica apele evacuate sa inunde cladirile in cazuri de refulare a sistemului de canalizare.

In zone cu cerinte speciale de igiena, sunt utilizate sifoane si rigole din otel inoxidabil. Poate fi cazul in zone din industria alimentara, bucatariile cantinelor sau abatoare. Apa menajera trebuie sa ajunga in sistemul public de canalizare fara impuritati. In acest scop separatoarele de grasimi, amidon si sedimente sunt utilizate in combinatie cu statiile de ridicare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.