Spatii Publice si Parcuri de Distractii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Parcurile de distracție sunt frecventate de vizitatori și deci sunt foarte aglomerate. Produsele instalate în instalațiile sanitare sunt pentru uz intens și trebuie să funcționeze perfect în orice moment. În cazul sifoanelor și a rigolelor de duș, o importanță deosebită se acordă debitului ridicat, precum și longevității calităților optice și tehnice. Mentenanta usoara și un sistem de închidere pentru capacele de scurgere, cum ar fi sistemul KESSEL Lock & Lift, sunt caracteristici suplimentare importante.

Sifoanele de evacuare din Ecoguss, materialele de înaltă tehnologie dezvoltate de KESSEL ca o alternativă la fonta predispusă la coroziune, sunt deosebit de potrivite. Ecoguss este, de asemenea, materialul pe care KESSEL îl utilizează pentru fabricarea de sifoanelor de scurgere pentru utilizare în exterior. Sifoanele Ecoguss pot fi montate in zone cu trafic și sunt rezistente la combustibil. De asemenea, ele au o găleată detașabilă. Instalarea este ușurată de secțiunea superioară, care poate fi rotită, înclinată și ajustată în funcție de înălțime.

Când vine vorba de evacuarea apei în domeniul alimentar, în care se aplică reguli deosebit de stricte de curățenie, produsele din oțel inoxidabil (sifoane și rigole), cum ar fi cele oferite de KESSEL, sunt preferate. Apele reziduale grase provenite din bucătării mari nu pot fi evacuate în sistemul de canalizare fără a fi tratate prealabil într-un separator de grăsimi. Ca lider de piață pentru sistemele de separare din plastic, KESSEL are o gamă largă de produse care sunt încercate și testate, inclusiv soluții personalizate pentru cerințele individuale. Dacă apele uzate trebuie să fie transportate la o cota superioara pentru a ajunge la canale, putem oferi stații de ridicare puternice pentru a face treaba.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.