Skip to main content

Declarație de protecție a datelor a companiei KESSEL SE + Co. KG

KESSEL SE + Co. KG acordă o mare importanță gestionării sigure a datelor dumneavoastră cu caracter personal și este responsabilă pentru prelucrarea acestora în conformitate cu REGPD, cu alte legi naționale privind protecția datelor din statele membre ale UE, precum și cu alte reglementări privind protecția datelor.

KESSEL SE + Co. KG aparține KESSEL Group, care este format din mai multe companii și entități juridice independente. Pentru informații despre membrii actuali ai grupului de companii, vă rugăm să contactați departamentul nostru juridic. O astfel de solicitare de informații poate fi transmisă și în scris prin intermediul căsuței poștale a responsabilului cu protecția datelor.

 

Date de contact persoană responsabilă:

KESSEL SE + Co. KG
Bahnhofstraße 31
85101 Lenting
Germania
Tel.: +49 84 56 27 – 0
Email: info@kessel.de

Informații detaliate găsiți în imprima.

 

Date de contact protecția datelor:

E-Mail: datenschutz@kessel.de

Responsabil cu protecția datelor:
Data Business Services GmbH & Co. KG
Nördliche Münchner Str. 47
D-82031 Grünwald
Email:
k-dsb@db5.eu

Informații suplimentare privind protecția datelor la KESSEL SE + Co. KG și privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în cazul utilizării site-ului web sau al altor servicii oferite de KESSEL găsiși la următorul link:

Declarație de protecție a datelor

Puteți descărca și salva oricând fișierul PDF pentru documentația dumneavoastră. Versiunea actuală a declarației noastre de protecție a datelor găsiți întotdeauna pe site-ul nostru web.